Snacks

Overheerlijke kruidkoek met pepernoten

Heerlijke kruidkoek met pepernoten

Weten jullie nog dat ik het in mijn vorige blog had over die geweldige recepten met vegan Sinterklaas snoepgoed! Nou dit is er een, wat denk je ervan? Vegan kruidkoek met HEEL VEEL pepernoten! Soort van verantwoord en helemaal heerlijk ’s avonds op de bank met een theetje en je favoriete serie of natuurlijk op 5 december!

Wil je je familie of vrienden verrassen met vegan lekkers? Look no furter.. deze kruidkoek heeft het allemaal, zeker proberen!

Overheerlijke kruidkoek met pepernoten
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Verwarm je oven voor op 160 graden en bekleed je bakblik met bakpapier.
  2. Meng in een kom het meel samen met bakpoeder, speculaaskruiden en kokosbloesem suiker.
  3. Pak een ander schaaltje erbij en prak hier de banaan in fijn. Giet hier vervolgens de amandel melk, gesmolten koksolie en siroop bij en roer goed door elkaar.
  4. Giet het natte mengsel door het droge tot je een egaal en stevig beslag overhoudt. Roer de pepernoten door het beslag en giet vervolgens in je bakblik.
  5. Zet je kruidkoek in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 40 minuten gaar. De ene oven gaat wat sneller dan de andere dus hou de cake goed in de gaten. Merk je dat de bovenkant te snel bruin wordt? Dek hem dan af met wat bakpapier. Wanneer de saté prikker er droog uitkomt is je cake klaar.
  6. Laat de kruidkoek goed afkoelen. Snij in dikke plakken en enjoy!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!