Dessert

IJsjes van passievrucht

IJsjes

Ik weet dat ik dit vaker heb gezegd over ijsjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt maar ik heb weer een nieuwe favoriet! Nog nooit ben ik zo creatief geweest met ijs als deze 6 weken. Ik denk dat ik word aangestoken door alle mooie foto’s op instagram. Ik moet en zal alles proberen en namaken. Frambozen, aardbeien, mango’s en watermeloen, het gaat allemaal in de blender en vervolgens in deze leuke vormpjes. Driekwart van de ijsjes zien er niet uit, erg
lekker maar hé het oog wil ook wat. Dus maak ik geen foto’s en kan ik ze  meteen opeten.. elk nadeel heeft zijn voordeel! Vandaag dus een nieuw recept voor passievruchtijsjes met kokosyoghurt! Deze ijsjes zijn geïnspireerd op een recept mijn grote crush Sarah Britton. Ze laat mijn hart sneller kloppen met al haar geweldige recepten en toen ik de pina colada & passion popsicles zag in haar nieuwe boek begonnen mijn handen te jeuken! Deze zagen er zo heerlijk uit en het recept.. easy peasy! Helaas gebeurt het in mijn keuken toch aardig vaak dat fruit binnen een dag op is en dat was ook nu het geval.. geen ananas meer en ik had ook geen kokosmelk ik huis. Twee van de 4 ingrediënten nodig voor dit recept. Ik heb dus zelf een variant moeten verzinnen want die ijsjes moesten en zouden er komen! Een blik in de koelkast en het alternatief was bedacht.. ijsjes met kokosyoghurt, minstens net zo lekker! Nou kan ik niks zeggen over die van Sarah want ik heb ze nog niet geprobeerd maar ik kan je wel vertellen dat deze passievrucht kokos ijsjes erg goed zijn!

IJsjes van passievrucht
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht en meng dit samen met het sap van de limoen, schep dit in de ijsvormpjes.
  2. Meng vervolgens de kokosyoghurt met de dadelsiroop en roer goed. Schep dit op het passievruchtenmengsel.
  3. Steek er een stokje in en zet de vormpjes minstens 4 uur in de koelkast. Haal eruit en geniet!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!