Welkom op ons platform Living the Green Life!

Ik ben Sanne en schrijf, samen met het team van LTGL over alles dat met plantaardig eten te maken heeft. We delen hier heerlijke simpele recepten, onze makkelijke food filmpjes en houden je op de hoogte van alle nieuwe hotspots, nieuwe producten en onze accolade restaurants en kookboeken. Met als doel te laten zien dat plantaardig eten geen uitdaging is maar juist leuk en ontzettend lekker!

Living the Green Life is het meest complete plantaardige platform in Nederland. Wij inspireren met een waaier aan mogelijkheden om zo je eigen leven optimaal te kunnen inrichten. Een lifestyle zonder ‘moeten’.

We streven ernaar het gezicht te zijn van een verantwoorde, plantaardige lifestyle met als doel veganistisch eten een positief imago te geven waarbij de focus wordt gelegd op het goed doen voor jezelf en voor de omgeving. Wij beperken ons nadrukkelijk niet tot hokjes denken. Wij laten iedereen, van jong tot oud, vrij om zelf een keuze te maken in voeding. Alles kan en alles is mogelijk of iemand nu flexitariër zijn ambieert of vegetarisch / veganistisch eet, Living the Green Life is er voor iedereen. Wij laten zien dat een (overwegend) plantaardig eetpatroon uitstekend past binnen een uitdagende, succesvolle en bevredigende lifestyle.

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!