BlogProducten

Nieuwe vegan producten: vegan kaasnuggets en ‘just good’ repen

Vegan kaasnuggets van Labeij

Yay, FEEST! Er komen steeds meer producten bij, gemaakt met vegan kaas. Zoals jullie misschien al hebben gelezen zijn wij erg blij met de kaasschnitzels van Goodbite en de vegan kaas van Wilmersburger en nu kunnen we nog een favoriet aan het groeiende lijstje toevoegen. De vegan kaasnuggets van Labeij! Deze snacks zijn echt een uitkomst voor de mensen (ik steek ook mijn hand op) die af en toe een kaassoufflé missen.

De vulling van de nuggets doet denken aan belegen kaas en smaakt een beetje pittig. Ik bakte ze op in de pan (kan ook in de frituur of oven), de kaas smelt vrij snel en het laagje eromheen wordt lekker knapperig. Ze zijn heerlijk met een beetje mosterd als snack maar doen het ook goed bij avondeten.

De kaasnuggets van Labeij zijn te koop bij Ekoplaza en voor een pakje met 8 nuggets betaal je €4,29

Sultana ‘Just Good’ repen

Gek op Sultana repen maar baal je dat er melk in zit? Niet getreurd, de nieuwe Sultana ‘Just Good’ repen zijn helemaal vegan en worden gemaakt van gedroogd fruit, granen en noten. Er zijn inmiddels 3 verschillende smaken; cacao-hazelnoot, cacao-sinaasappel en kokos-cashew. De reepjes zijn niet zo knapperig als ik van Sultana gewend ben en ze doen me een beetje denken aan de structuur van Trek, Cliff of Nakd reepje. Erg lekker als tussendoortje dus!

Deze Just Good repen vond ik bij de AH en voor een doosje met 4 repen betaalde ik €2,79.

 

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!