BlogProducten

Nieuwe vegan producten van Januari

nieuwe vegan producten

Sorry sorry! Het is al midden februari en ik ben totaal vergeten om een overzichtje van nieuwe vegan producten van januari online te zetten. Ik maak het vandaag goed met deze gigantisch lange lijst. Ja echt, je ziet het goed maar liefst 12 merken hebben nieuwe vegan producten gelanceerd. Hou je vast want hier ga je trek van krijgen!!

Blue Band Fruit- en groentespreads

Blue band verkoopt sinds kort verschillende vegan groente- en fruitspreads voor op brood en bewijst dat simpel echt heel lekker kan zijn. Deze spreads bestaan namelijk uit, groente, fruit en kikkererwten. Er worden geen geur-, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd en zijn daarmee dus ook vrij van elke vorm van toegevoegde suiker.

De spreads van Blue Band vind je bij verschillende A-merk supermarkten en een potje van 170 gram kost €2,59.

Bruschetta twisters

Nieuw op de bakkersafdeling van de Appie, bruschetta twisters! De bodem wordt gemaakt van bloemkool en smaken naar pizza. Ideaal wanneer je op pad bent en zin hebt in een hartige snack.

Deze bruschetta twisters zijn te koop bij de AH en een broodje kost €1,69.

Vegan pizza van Lidl

Begin januari ging er een persbericht uit van de Lidl, tijdelijk in het assortiment: vegan pizza’s in de smaken verdura en bruschetta. Er was zo’n enorme run op deze pizza’s dat ik ze helaas niet heb kunnen proeven maar ze schijnen erg lekker te zijn geweest. Hopelijk worden ze opgenomen in het vaste assortiment en kan ik jullie er volgende keer meer over vertellen. Ik ben in ieder geval erg blij te zien dat er steeds meer supermarkten met vegan alternatieven komen!

De pizza’s worden verkocht in verschillende filialen van de Lidl en kosten €1,99

Katja dropmatjes

Er is weer een nieuw, vegan producten van Katja te koop. Naast de zoute haring drop hebben ze nu de zoete dropmatjes veganistisch gemaakt.

De matjes worden verkocht bij verschillende A-merk supermarkten en voor een zakje van 275 gram betaal je €1,80

Haver-, kokos- en amandelmelk bij Starbucks

Te leuk! Nu vast op de kaart, haver-, kokos- en amandelmelk. Ik heb ze allemaal geprobeerd en de cappuccino met havermelk en flink wat kaneel is echt mijn grote liefde!

Ben & Jerry ijs

YAY!! Eindelijk vegan ijs van Ben & Jerry in de smaken chocolate fudge brownie en chunky monkey. Wij hebben ze allebei geprobeerd en tegen alle verwachtingen in is chunky monkey mijn ultieme favoriet. Deze smaken vind je bij verschillende A-merk supermarkten en voor een pot van 500 ml betaal je €5,99. Deze week zijn ze trouwens in de aanbieding bij de appie en betaal je maar €3,99!

Bircher muesli en beetroot wrap van Starbucks

Starbucks heeft naast plantaardige melk ook twee snacks aan hun assortiment toegevoegd. De vegan chickpea beetroot hummus wrap en een vegan berry bircher muesli. Handig wanneer je op het station staat en zin hebt in wat lekkers!

Spaghetti Bolognese van AH/ Vegetarische Slager

Heb je geen tijd om te koken maar is er wel een AH in de buurt? Goed nieuws! Dan kan je gaan smullen van de nieuwe vegan maaltijd van AH ism de Vegetarische slager. Er zijn 3 nieuwe kant en klare magnetronmaaltijden waarvan de spaghetti bolognese veganistisch is. Deze maaltijd is te koop bij de AH, je vindt hem in het koelschap en betaalt €5,19.

Hummus van AH

Leuk, leuker, leukst! Nieuwe smaken hummus van de AH. Ik ben gek op hummus en was dus enorm benieuwd naar de nieuwe smaken, avocado, dadel en gekarameliseerde ui. Inmiddels staat de dadel variant standaard in de koelkast. Je vindt de bakjes in het schap met verse borrelhapjes en een bakje is €2.50.

Vegan sandwichspread van Mister Kitchen

De AH gaat als een speer, je vindt er nu ook vegan sandwichspread! Mister Kitchen heeft drie verschillende smaken: chili & paprika, tomaat & courgette en citroen & kikkererwten. De basis van elke spread is dus groente met bonen en sojayoghurt.

Je vindt de potjes bij de AH en voor een bakje van 270 gram betaal je €2,99

Plantly kokosyoghurt

Bij de Plus kan je nu terecht voor kokosyoghurt van Plantly, een lekkere frisse yoghurt in de smaken naturel en mango. Een bakje van 300 gram kost €2,89.

Verse curry’s, soepen en sauzen van AH

AH verkoopt al langere tijd verse vegan sauzen, soepen en curry’s en er zijn afgelopen maand twee varianten aan toegevoegd. De Tandoori curry en de romige tomaten soep zijn allebei veganistisch en ontzettend lekker. Handig wanneer je weinig tijd hebt om te koken!

 

1 reactie

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!