BlogProducten

Nieuwe vegan producten; spaghetti bolognese, falafel en cordon bleu

Vegan spaghetti bolognese Vegetarische Slager vegan producten

Knipper met je ogen en er liggen nieuwe vegan producten in de schappen. Daar worden wij natuurlijk heel erg blij van want dat betekent dat wij weer mogen proeven! Afgelopen week hebben we weer 3 nieuwe producten getest, de vegan falafel van Lekker & Anders, de spaghetti bolognese van de Vegetarische Slager en de Cordon Bleu van Vegafit.

Lekker & Anders vegan falafel

Toen ik vorige week de blog met vegan aanbiedingen aan het schrijven was zag ik dat Lekker & Anders een aantal nieuwe producten aanvegan falafel Lekker & Anders vegan producten het assortiment heeft toegevoegd. Naast de vegetarische pizza is nu ook de falafel van dit merk vegan. Heerlijk op een pitabroodje of door een salade. Je vindt je falafel in het vriesvak, ze zijn dus bevroren. Even wachten dus tot ze ontdooit zijn en daarna kan je ze op verschillende manieren bereiden.

Waar: Albert Heijn

Prijs: €3,59 voor 16 balletjes

AH & Vegetarische Slager Spaghetti Bolognese

Groot nieuws vorige week op Facebook. Albert Heijn is een samenwerking aangegaan met de Vegetarische Slager. Samen maken ze vegetarische maaltijden waarvan er dus ook een vegan is, de Spaghetti Bolognese. Ik heb flink mijn best moeten doen om een bakje te bemachtigen. Overal maar dan ook overal was hij uitverkocht (goed teken!) en ik snap inmiddels ook waarom. Deze spaghetti bolognese is echt heel erg lekker. De saus is een mix van aubergine, courgette, paprika, tomaat en gehakt van de Vegetarische Slager.

Waar: Albert Heijn

Prijs: €5,19

Vegafit Cordon Bleu vegan productenVegafit Cordon Bleu

Ben je de laatste tijd bij de AH geweest dan moet je zijn opgevallen dat er flink wat nieuwe vleesvervangers in het schap liggen. Vegafit heeft 3 verschillende plantaardige burgers, vegan balletjes, nuggets en vissticks in het assortiment en deze zijn nu te koop. De eerste die ik heb geprobeerd was de Vegafit Cordon Bleu gevuld met vegan kaas en ham. Hij viel goed in de smaak, het korstje werd lekker knapperig en de kaas smolt goed. Wij zijn blij!

Waar: Albert Heijn

Prijs: €2,89 voor 2 burgers

Hebben jullie nog meer nieuwe producten gezien die we echt moeten proberen? Laat het ons weten, dan nemen we ze mee in het lijstje voor volgende week:)

Liefs!

2 reacties

  1. Ik heb ze nog niet op andere sites gezien momenteel, maar sinds december zijn er van HAK 3 verschillende vegan soepen te verkrijgen zonder toegevoegd suiker en zonder gistextract ook het zoutgehalte is minder dan 1 gram per 100 gram, zo uit mijn hoofd gezegd. (enige nadeel is dat deze tot op heden alleen nog bij de Plus gesignaleerd zijn) Verder heeft HAK ook diverse bonenschotels in zak op de markt gebracht met dezelfde voordelen als de soepen, deze zijn niet allemaal vegan, maar het overgrote deel wel. Ideaal om snel een maaltijd op tafel te toveren als je niet zoveel tijd hebt. Deze bonenschotels zijn bij de meeste A-supermarkten wel te koop.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!