BlogProductenVegan tips

NIEUW! Vegan roze koeken van Donny Craves!!

vegan roze koeken donny craves

Vegan roze koeken van Donny Craves

De roze koek, wie heeft niet een keer flink zijn tanden erin gezet? Feestelijk om te zien maar mierzoet en dat roze laagje helaas niet vegan. Daar brengt Donny Craves verandering in! Gister is namelijk het plantaardige antwoord op deze bekende treat geïntroduceerd, de vegan roze koek. Gemaakt van voedzame en verrassende ingrediënten zoals havermout, kikkererwten en het sap van rode bieten – dat zorgt voor dat mooie roze laagje. 

Deze moesten wij natuurlijk meteen proberen! Tanden erin dus! Deze vegan roze koeken van Donny Craves hebben verrassend genoeg hetzelfde zachte cakeje en glazuur dat knispert tussen je tanden en de smaak? Geloof me, niemand zal het verschil proeven tussen de twee.

Vegan roze koeken

Voor de ‘gewone’ roze koeken wordt normaal gesproken E120 (schildluizen). Dit maakt het laagje zo mooi roze. Donny Craves heeft daar een alternatief op gevonden, say hello to our new friends: rode biet en rozenbottel. Deze twee ingrediënten geven dezelfde kleur en zijn ook nog eens een stukje beter voor je. Wij worden blij van dit soort simpele vervangers! Zo wordt vegan eten ineens nóg een stukje leuker!

Proeven? Ze liggen bij verschillende koffiezaken en voor 1 koek betaal je € 2,49.

 

3 reacties

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!