BlogBlogProductenProducts

Nieuw vegan producten: Vivera sate, AH balsamico dressing en Boon bapao

nieuwe vegan producten

Vivera saté schnitzel

Vivera is het assortiment flink aan het uitbreiden, na de vegan biefstuk ligt er sinds kort ook een saté schnitzel in de winkels.

Smaak
Je kan de schnitzels verwarmen in de pan, airfryer en in de oven. Wij gingen voor de makkelijke variant, de pan. We bakten hem 3 minuten aan beide kanten tot het korstje knapperig was. De schnitzel is erg lekker, de sate smeuig en niet van echt te onderscheiden! Wij aten hem bij een rijstgerecht maar gaan hem binnenkort zeker proberen als snack bij frietjes!

Wie, wat, waar en hoe
De schnitzel van Vivera is te koop bij AH, Deka, Dirk en Coop. Voor 2 schnitzels betaal je €2,59.

AH balsamico salade dressing

Toen ik laatst door de AH liep, viel mijn blik op deze balsamico dressing. De eerste mét vegan keurmerk! Er zijn inmiddels twee dressings, de balsamico en de vinaigrette met kruiden. Wij probeerden de eerste.

Smaak
De dressing is erg lekker, rijk van smaak en romig. Wij aten hem met een rauwkostsalade met rettich, wortel en bieten. Normaal gesproken maken we zelf een dressing van olijfolie, mosterd en citroensap dus dit was een fijne afwisseling. Ik vond hem zelf wat dik dus heb in een bakje nog wat citroensap toegevoegd. Nu deze in de smaak is gevallen zijn we zeker benieuwd geworden naar de vinaigrette

Wie, wat, waar en hoe
Deze balsamico dressing is te koop bij de AH en voor een flesje van 150 ml betaal je €1,49.

Boon bapao broodjes (chili, sate, ketjap)

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen op Facebook, de bapao broodjes van Boon. Ik kreeg er kriebels van want vroeger was Bapao écht mijn liefste snack! Er zijn inmiddels drie smaken te koop bij de Jumbo. Chili, sate en ketjap. De broodjes hebben elk een andere kleur wat ze natuurlijk nóg leuker maakt.

Smaak
De broodjes zijn luchtig en zacht. De vulling is lekker gekruid en daarom sterk van smaak. Favoriet is de saté, de chili vonden we redelijk pittig en de ketjap vonden we de minste van smaak.

Wie, wat, waar en hoe
De broodjes zijn €1,05 per stuk en zijn te koop bij de AH XL en de Jumbo.

 

3 reacties

  1. Voor de vivera biefstuk voel ik niet zoveel, maar ik ben echt super benieuwd naar saté schnitzel! Hopelijk kom ik hem snel ergens tegen in de supermarkt.

  2. Die saté schnitzel is niet nieuw Heb m al erg lang terug gekocht. Misschien bedoelde vivera dat ze nieuw zijn bij een bepaalde supermarkt? Want er waren dus al supermarkten die ze verkochten.
    Ben wel erg benieuwd naar de Boon bapao broodjes! Heb ze hier nog niet in de supermarkt gespot helaas.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!