BlogProducten

Nieuw & vegan Muhammara maaltijdsalade, Maza Tomacocomi en Knorr vegan wereldgerechten

Vegan maza tomacocomi

AH maaltijdsalade Muhammara

Yes! Albert Heijn heeft een nieuwe, vegan maaltijdsalade erbij! Er is bevestigd dat in de Muhammara helemaal geen dierlijke producten zitten. Hij is net even wat specialer dan de andere salades, hij komt namelijk in een doos en wordt geserveerd met pitabroodjes, couscous tabouleh en wortelsalade.. erg feestelijk!

Smaak Muhammara maaltijdsalade

Laten we beginnen met te zeggen dat we heel blij zijn met een nieuwe vegan variant. Nadat de receptuur van de falafel variant was aangepast, was het aanbod toch wel een beetje karig. De salade zelf is daarnaast ook niet verkeerd. De verschillende smaken bij elkaar zijn heerlijk en het is leuk dat hij in verschillende bakjes wordt geserveerd, maakt hem heel leuk om te eten.

Wat kost het en waar is het te koop?

De Muhammara is op dit moment alleen verkrijgbaar bij de Albert Heijn To Go. Voor een bak (370gr) betaal je €3,95.

maza tomacocomi

Maza Tomacocomi

Hihi dat is leuk, een nieuw spread van Maza, deze keer met o.a. zongedroogde tomaat en kokos (tomaat, coconut & mint).

Smaak Maza Tomacocomi

Tomaat, kokos en mint, het leek een vreemde combinatie maar eerlijk gezegd doet hij het prima op een boterham. Wij smeerden hem op een geroosterd broodje en maakte hem vervolgens af met gehakte amandelen en een beetje sla. Dikke aanrader!

Wat kost het en waar is het te koop?

De nieuwe spread van Maza is te koop bij de a-merk supermarkt en voor een bakje van 200gram betaal je €2,09

knorr vegan wereldgerechten

Knorr vegan wereldgerechten

Vorige week liep ik door de supermarkt en viel mijn oog op de nieuwe wereldgerechten van Knorr, nu mét vegan logo dat wordt smullen!! Er zijn 4 varianten (lasagne, taco’s, kip piri piri en linzendahl) die je met simpele vervangers gemakkelijk plantaardig kan maken, ideaal wanneer je weinig tijd hebt!

Smaak

De pakken zijn ideaal wanneer je een snelle hap wil maken maar ze zijn wel iets aan de zoute kant. Ik gebruik zelf weinig zout in mijn eten dus vond dit best wel heftig. De kip piri piri maakte ik met de kipstuckjes van de Vegetarische Slager en ongezoete sojayoghurt, deze vond ik erg geslaagd maar mijn favoriet is toch wel de linzendahl.

Wat kost het en waar is het te koop?

De vegan wereldgerechten vind je in de schappen van de a-merk supermarkten en voor een basis pakket (daar zit dan nog niet de vleesvervanger en sojayoghurt bij) betaal je €2,99. Dit is voldoende voor 2 grote eters.

Proberen? De maaltijdpakketten zijn deze week in de aanbieding bij de AH!!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!