BlogProducten

Nieuw & vegan AH flakes, AH krokante muesli & AH verrijkers

vegan ah special flakes, ah verrijkers, ah krokante muesli

vegan ah special flakes

AH special & bran flakes

AH heeft begin dit jaar de receptuur van de Special- & Bran Flakes omgegooid en er zit nu geen honing meer in. Goed nieuws want ze zijn ineens helemaal vegan.

Smaak

Beide flakes zijn erg lekker, ze doen me een beetje aan de cornflakes van vroeger denken. Ideaal wanneer je weinig tijd heb ‘s ochtends, eet ze met een beetje amandelmelk en vers fruit. Bran flakes zijn er in de smaken naturel en fruit. De special flakes in de smaken chocola, rode vruchten en naturel.

Wie, wat, waar en hoe

De flakes zijn alleen te koop bij de AH. Voor een doos met 500 gr betaal je €1,59.

vegan ah krokante muesli

AH krokante muesli

AH heeft een nieuw soort muesli geintroduceerd, de krokante muesli. Er zijn vijf smaken en twee ervan zijn vegan (tropical en appel-kaneel). Wij probeerden de appel-kaneel variant.

Smaak

Deze muesli is krokant en vol van smaak. Ik at hem door een bakje soyayoghurt als toetje. Zelf ben ik gek op de combi appel en kaneel. In de tijd dat ik nog niet vegan at, had Quaker deze ook. Hij is toen uit het schap gehaald. Blij verrast ben ik dus dat een soortgelijke vegan variant nu bij de AH te koop is!

Wie, wat, waar en hoe

De krokante muesli is te koop bij AH en voor een zak van 400 gr betaal je €2,69.

vegan ah verrijkers

AH verrijkers

Nieuw in het assortiment zijn de AH verrijkers. Verschillende potjes met daarin een mix van noten, granen, zaden en gedroogd fruit. Leuk voor over je smoothie of als topping over je havermout.

Smaak

De verrijkers zijn echt een uitkomst. Binnen een handomdraai maak je van je ontbijtje een feestje. Ik probeerde de gevriesdroogde aardbeien, goji-moerbeien en pitten en ananas-mango met kokos. Deze strooide ik over mijn chia pudding. Vooral de ananas mango gemengd met de aardbeien is een dikke aanrader.

Wie, wat, waar en hoe

Er zijn inmiddels 13 soorten potjes te vinden bij de AH. De prijzen variëren tussen de €1,79 en €3,99.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!