BlogProductenVegan tips

Nieuw en vegan: Weleda relax lavendel body olie, douchecrème en zuiverende room spray

Nieuw en vegan: Weleda relax lavendel body olie, douchecrème en zuiverende room spray

Lavendel Ontspannende Body Olie

Dat Weleda een heleboel fijne producten heeft, wist ik wel. Maar dat er ook een heleboel producten vegan zijn is voor mij nieuw. Wat een supermegafijn nieuws! Ik besloot om er drie te testen voor deze Nieuw & Vegan. Allereerst: de Ontspannende Body Olie met lavendelgeur.

Ervaring

Mijn favoriete geur EVER is lavendel, dus dit is mijn geluksdag! De ontspanningsolie van Weleda komt in een glazen flesje met een pompje, waardoor doseren je lekker makkelijk wordt gemaakt. Ik vind het prettig om deze olie na een lange werkdag in mijn nek, hals en op mijn schouders aan te brengen (als iemand me gelijk wil masseren zou dat top zijn). De geur en het gevoel van de olie op mijn huid geeft me inderdaad dat ontspannende effect zoals op de verpakking staat vermeld. Heerlijk! Tip: breng de olie op een vochtige huid aan, zodat je huid het beter opneemt.

Wie, wat, waar en hoe

De Ontspannende Body Olie is voor €15,99 te koop bij Big Green Smile en bij Holland & Barrett.

Lavendel Ontspannende Douchecrème

Nog liever smeer ik de bovenstaande ontspanningsolie op mijn huid nadat ik heb gedoucht met de bijbehorende ontspannende douchecrème (bij gebrek aan een ontspannend bad). Een ding kan ik je vertellen: stinken doe je met deze douchecrème niet als je de douche uitkomt!

Ervaring

Als ik thuiskom na een lange dag, is dit waar ik het meeste naar uitkijk: een lekkere, warme douchebeurt (die niet al te lang zal duren in verband met het milieu natuurlijk) met een ontspannende douchecrème als deze. I love it! Wat me opvalt is dat ik totaal geen droge huid heb na het gebruiken van dit product. Dat komt door de sesamolie die erin zit. Wel ruikt het overal waar ik kom naar lavendel, maar of dat nu zo’n probleem is…

Wie, wat, waar en hoe

Een tube van 200 milliliter is voor €7,99 te koop bij Big Green Smile. Bij Holland & Barrett betaal je €0,10 meer. Koopie!

Zuiverende Room Spray Relax

Room Spray, dat klinkt interessant! Ik moest bij deze wel even dubbelchecken of het écht vegan was, maar toen pas viel het kwartje. Ze bedoelen KAMER en geen room als in de witte substantie waar je slagroom van kunt kloppen! Had ik al verteld dat ik blond ben? Oepsie!

Ervaring

Gelukkig kwam ik er op tijd achter dat deze spray niet voor door de pastasaus was 😉 Voor het slapen gaan heb ik wat van de ontspannende spray door de slaapkamer gespoten (alsof er nog niet genoeg lavendelgeur was van de olie en douchecrème). Gelukkig zitten er ook andere geuren in deze spray. Het bestaat namelijk uit een mix van sinaasappel, bergamot, marjolein en dus die lavendel. De combinatie lijkt wat gek, maar het ruikt geweldig. Fris en ontspannend tegelijk. Die nacht sliep ik als een roos. Normaal word ik wel een of twee keer wakker, maar nu sliep ik in één keer door. Of het de spray was, of een combinatie van de bovenstaande producten weet ik niet, maar dat het fijn spul is, kan ik je garanderen!

Wie, wat, waar en hoe

Een klein flesje van 50 milliliter met de Zuiverende Room Spray Relax is voor €12,99 te koop bij Big Green Smile en bij Holland & Barrett.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!