BlogProducten

Nieuw en vegan Verkade granola koekjes, Holie Goodies, Nitro cold brew

holie goodies, nitra cold brew, verkade granola vegan

vegan verkade granola koekjes

Verkade granola koekjes

We hebben nog meer vegan koekjes van Verkade ontdekt! Naast de Nizza, Cafe Noir én de glutenvrije Oaties zijn ook de choco & amandel en cranberry granola koekjes van Verkade veganistisch!

Smaak

De koekjes worden gezoet met dadelsiroop, hierdoor zijn ze wat minder zoet dan andere koeken van Verkade. Ze zijn lekker knapperig en heerlijk bij een kopje thee. Onze favoriet is de cranberry variant.

Wie, wat, waar en hoe

De koekjes zijn te koop bij de AH, Plus en Deen. Voor een pakje met 8 koekjes betaal je €1,79.

holie goodnes, aardbei goodies vegan

Holie about nature, Holie Goodies

Ik liep gister door de AH en toen viel mijn oog op deze ontbijtgranen van Holie. Toen ik op de ingrediëntenlijst niks dierlijks zag staan maakte mijn hart een sprongetje. Weer drie nieuwe soorten muesli erbij!

Smaak

De ontbijtgranen worden gemaakt van haver- en tarwezemelen en zijn lekker luchtig. Er zijn inmiddels drie smaken, chocolade, aardbei en appel & kaneel. Ik at ze door mijn kokosyoghurt gemixt met fruit. Dikke aanrader. In de koker zit genoeg voor 10 ontbijtjes. Je kan er dus even mee vooruit. Onze favoriet? Appel kaneel!

Wie, wat, waar en hoe

Voor een koker van 270 gr betaal je €3,29 en ze zijn (voor zover ik weet) alleen bij AH te koop.

nitra cold brew vegan

Nitro cold brew ijskoffie

Leuk, leuk, leuk! Bij de AH verkopen ze nu vegan ijskoffie. Er zijn drie smaken (black, mocha en latte) waarvan er twee worden gemaakt met havermelk.

Smaak

Vorige week probeerde ik de ‘s ochtends de black variant. Dit was geen succes, van de smaak was ik absoluut geen fan. Wel bedacht ik me later dat ik daarvoor mijn tanden had gepoetst, dus ik ga het nog een keer proberen. Vandaag proefde ik de mocha en latte. Deze bevielen al een stuk beter. Lekker koud en gelukkig niet al te zoet. Prima drankje op zo’n warme dag als deze.

Wie, wat, waar en hoe

Deze blikjes zijn te koop bij de AH en voor 200 ml betaal je €1,89.

 

2 reacties

  1. Ik vond de koffie zo smerig! Absoluut geen fan. Smaakte naar zonnebloemolie! Ik vond het zo overheersend smaken dat ik het blikje niet eens opgedronken heb, zonde van het geld heb meerdere smaken geprobeerd. Nee niet mijn ding.

  2. Iemand die weet hoe je de verpakking van de holie goodies recycleert? Hier zijn ze een groot succes bij de kids, maar als ze bij het restafval moeten, dan ga ik ze niet meer kopen.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!