BlogProducten

Nieuw en vegan! Vegan ijs van Cornetto, Ben & Jerry en Perfect World

vegan ijs vegan ben & Jerry, cornetto perfect world

Nieuw en vegan! Vegan ijs van Cornetto, Ben & Jerry en Perfect World

Het wordt vandaag bloedje heet en dat vraagt om ijs, heel veel IJS! Wij hebben even een rondje supermarkt gedaan en kwamen erachter dat er flink veel vegan opties in de schappen liggen. Hoog tijd om ze eens op een rijtje te zetten. Hou je vast want je wil ze straks allemaal proberen:)

Vegan cornetto’s

Het heeft even geduurd maar wij Nederlanders kunnen nu ook eindelijk genieten van deze golden oldie in een vegan jasje. Hij was in Amerika, Italië en Engeland al verkrijgbaar en twee weken geleden is hij geïntroduceerd bij de Albert Heijn.

We moesten even zoeken want hij ligt vooralsnog alleen bij de AH XL, maar de aanhouder wint en gister hebben we dan voor het eerst de Cornetto geprobeerd en dat was feest! Vroeger was Cornetto mijn lievelingsijsje en ik kwam er gister achter dat ik hem toch wel erg heb gemist;) Geen melk, geen room? Waar het ijsje dan van gemaakt is? Vanille soja-ijs, afgewerkt met vegan chocolade in het glutenvrije hoorntje. Feest voor de mensen met een lactose- en/of gluteninolerantie dus!

De Cornetto Free zit in een groene verpakking, hij is dus niet te missen en wordt nu alleen nog verkocht bij de Albert Heijn. Voor een pak met 4 vegan cornetto’s betaal je €2,89.

Vegan Ben & Jerry

Er is inmiddels al flink over geschreven en ik denk dat jullie de smaken allemaal al wel hebben geprobeerd maar hij hoort toch wel in dit rijtje thuis: vegan Ben & Jerry! Even geleden werden we uitgenodigd voor de lancering van de eerste twee smaken en inmiddels is er nog een geïntroduceerd. De teller staat dus op drie met de smaken Peanut Butter & Cookies, Chunky Monkey en Chocolate Fudge.

Ben & Jerry is verkrijgbaar bij Albert Heijn en verschillende vegan winkels. Een potje van 500 gram kost 5,99.

Perfect World schepijs

Jumbo zit ook niet stil! Sinds vorige week is hier het schepijs van Perfect World te koop. Ze zijn gestart met 3 smaken; double choc chip, pistache en raspberry ripple en waarschijnlijk worden dat er snel meer. Het vegan ijs van Perfect world is glutenvrij en er worden geen suikers toegevoegd.

Wij hebben de pistache gister geprobeerd. Hij is heerlijk romig en zoet. Ideaal als basis voor een lekkere milkshake (ik denk dat ik vanmiddag de pistache in de blender gooi met amandelmelk, amandelextract een paar ijsblokjes en wat pure chocolade).

Het vegan ijs van Perfect World is te koop bij Jumbo en een pot van 500 ml. kost € 4,99.

7 reacties

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!