BlogProducten

Nieuw en vegan van Sofish, HEMA, Purasana en De Vegetarische Slager

vegan hema purasana vegetarische slager Sofine

Nieuw en vegan van Sofish, HEMA, Purasana en De Vegetarische Slager

Sofish Fillet – Salmon Style

Dat er veganistische vissticks en visburgers zijn, vind ik al leuk. Maar het is natuurlijk meer dan leuk dat er sinds vorige week ook een vegan zalmmoot in de winkels ligt!

Smaak

De ‘zalm’ is gemaakt van biologische non-gmo sojabonen en heeft ook echt die zalmsmaak en -geur. De zalm kan in zowel een pan als in de oven gebakken worden. Heerlijk in pasta’s en salades, maar ook gewoon los!

Wie, wat, waar en hoe

Deze vegan zalm is te koop bij de Jumbo en je betaalt voor 2 flinke stukken €2,89.

vegan hema purasana vegetarische slager Sofine

HEMA vegan skincare

Misschien heb je de nieuwe skincare producten al zien liggen bij HEMA. Die zijn nu helemaal vegan, net als de B.A.E. make-up collectie! Daar worden we blij, blij, blij van!

Ervaring

De skincare collectie bestaat uit verschillende lijnen. De #nofilter lijn is bijvoorbeeld gemaakt voor de jonge, onzuivere huid. Forever Young is speciaal ontwikkeld voor de 40+ huid. Ik ging voor de dagcrème, nachtcrème en calming serum uit de sensitive lijn. Deze zijn gemaakt met katoenzaadolie. Dit is mild voor mijn huid en vermindert irritatie. Mega fijn! Ook probeerde ik de energy skin booster met vitamine C en de deep cleansing oil en cleansing sorbet cream uit de hydrating lijn. Dit is wat bij mijn huid past, maar met 45 producten zou je denken dat er voor elk huidtype wel iets bij zal zitten, toch?

Wie, wat, waar en hoe

Al deze heerlijke producten zijn te koop bij de Hema en zijn vriendelijk geprijsd. Zo heb je een reinigingsolie al voor €1,-

vegan hema purasana vegetarische slager Sofine

Purasana Clean & Green beauty- voedingssupplementen

Hoe feestelijk zien deze nieuwe supplementen van Purasana eruit?? Er zijn tien varianten van de beauty- en voedingssupplementen, waaronder vitamine B12. Een aanraden wanneer je volledig of deels plantaardig eet.

Ervaring

Alle beauty- en voedingssupplementen zijn 100% plantaardig, puur en ze komen in een natuurlijke, gerecyclede en composteerbare verpakking. Naast vitamine B12, D3, multivitamines en zink +, zijn er ook supplementen voor het geheugen, de gewrichten, een betere spijsvertering, de hormoonbalans, huid, haar en nagels en tegen stress. En dat dus helemaal natuurlijk. Wat wil een mens nog meer?

Wie, wat, waar en hoe

De Clean & Green supplementen zijn vanaf €15,95 te koop in de webshop van Purasana, of in de betere natuurwinkel.

vegan hema purasana vegetarische slager Sofine

De Vegetarische Slager diepvries Kipblockjes en Accept Gyros

We kennen de kipstuckjes van De Vegetarische Slager al langer, maar toen ik de nieuwe Kipblockjes en Accept Gyros in de diepvries zag liggen bij AH, deed ik stiekem een vreugdedansje.

Smaak

Kunnen de producten van de Vegetarische Slager ooit tegenvallen qua smaak? En die naam: Accept Gyros. Hilarisch! Deze kun je super goed eten met een pitabroodje, gegrilde groenten en vegan tzatziki. De Kipblockjes at ik door een salade, maar die kunnen echt óveral bij!

Wie, wat, waar en hoe

Je vindt de Kipblockjes en Accept Gyros voor €3,79 in het diepvriesvak van de Albert Heijn.

2 reacties

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!