BlogProductenVegan tips

Nieuw en vegan: Starskin serum mist, face tan water en Rude Health bars

Nieuw en vegan: Starskin serum mist, face tan water en Rude Health bars

Starskin Orglamic Pink Cactus Serum Mist

Soms moet je jezelf even kietelen, toch? Starskin is voor mij echt ultiem genieten. Dit beautymerk heeft een aantal fijne, vegan producten in haar collectie en uiteraard moest ik de nieuwe Pink Cactus lijn proberen.

Ervaring

Onderdeel van de Pink Cactus collectie is deze vegan serum mist, een toner die je ’s ochtends en ’s avonds kunt aanbrengen op een schone huid. Doe dit vóór je er crème of huidolie op smeert, want dit zal dan beter intrekken. De serum mist van Starskin ziet er supermega fancy uit en ruikt GEWELDIG, maar het voelt ook nog eens lekker fris aan op de huid. En daar gaat het natuurlijk om.

Wie, wat, waar en hoe

De serum mist is voor €42,30 te koop bij de Douglas. Bonus: je krijgt er een masker ter waarde van €14,99 bij cadeau!

Eco Sonya Face Tan Water

Een extra kleurtje op mijn gezicht? Doet u die maar, ja. Dat kan ik wel gebruiken. Ik testte de Face Tan Water van Eco Sonya, een biologische zelfbruinende serum.

Ervaring

Nou mensen, ik weet niet of het aan mij ligt of aan het serum, maar de kleur oranje had ik geloof ik niet besteld! Nu moet ik zeggen dat ik ook totaal niet ervaren ben met zelfbruiners. Geef mij maar het Italiaanse zonnetje. Het serum ruikt wel onwijs lekker en het doet ook goed voor mijn huid, maar die kleur, daar kan ik niet aan wennen hoor!

Wie, wat, waar en hoe

De Face Tan Water is voor €36,- te koop op degroenedrogist.nl.

Rude Health 3-packs

Mijn allerfavorietste snack: de repen van Rude Health! Ik kocht ze altijd los, maar ze zijn nu eindelijk te koop in een 3-pack bij de Jumbo!

Smaak

Mijn favoriete repen zijn The Peanut en The Coconut. Als ik echt moest kiezen, zou ik denk ik voor te pindareep gaan, maar het liefst eet ik ze gewoon allebei. In een keer. LEKKER! Wat er in zo’n reep zit? Supersimpel: fruit, noten en zaden. That’s it! Meer heb je ook niet nodig voor een snack, toch?!

Wie, wat, waar en hoe

De Rude Health 3-packs zijn online en in de winkel van de Jumbo te vinden voor slechts €2,99.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!