BlogProductenVegan tips

Nieuw en vegan: Oot granola, Naïf face scrub en Pulled Oats

Nieuw en vegan: Oot granola, Naïf face scrub en Pulled Oats

Het is woensdag dus hoog tijd voor een lijstje aan nieuwe vegan producten die we hebben gespot in de winkels! Enjoy!

Oot Granola

Ik hou ervan om zelf granola te maken, maar het komt wel eens voor dat mijn pot leeg is en ik even geen tijd heb om een nieuwe voorraad in de oven te gooien. Daarom heb ik altijd een niet-zelfgemaakte zak granola liggen, of zorg ik ervoor dat ik deze asap heb. Hoe ik dat nu geregeld heb? Nou, het lag gewoon in mijn brievenbus. Dank u, Oot!

Smaak

Bij Oot krijg je de granola gewoon thuisbezorgd. Jij kiest de smaken (crunchy nuts, cacao boekweit, chia spice of paleo mix) en Oot zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een zak granola in je brievenbus ligt. De granola’s van Oot zijn suikerarm, biologisch, glutenvrij, voedzaam en vooral heel erg lekker. Mijn favoriet? Moeilijk, maar ik denk dat ik voor de cacao boekweit ga. Crunchy en chocolade: the best of both worlds als je het mij vraagt.

Wie, wat, waar en hoe

Bestellen doe je op oot.nl. Een grote zak van 275 gram kost €6,25, maar je kunt ook vier proefzakjes aanvragen voor €7,50.

Naïf Circular Face Scrub

Ooooh wat kan ik genieten van een zacht gezichtje na een fijne scrub. Onlangs gebruikte ik de Circular Face Scrub van Naïf, een fijne, lichte scrub met scrubkorrels op basis van calciet uit Amsterdams water. Ik ben fan!

Ervaring

Zelf vind ik het prettig als de scrub niet te hard is. Een lichte scrub is voor mij genoeg. De Naïf scrub heeft dat. Wat ik er nog prettiger aan vind, is dat deze natuurlijke scrub geen troep bevat die slecht zou zijn voor de wereld. De tube is van bioplastic met als hoofdingrediënt rietsuiker (vind ik echt TE GEK) en de scrubkorrels komen dus van de calciet (kalk) uit het water van onze hoofdstad. Lovely!

Wie, wat, waar en hoe

De Naïf Circular Face Scrub is voor €14,99 te koop bij Holland & Barrett. In een tube zit 50 milliliter.

Pulled Oats

Ik blijf me verbazen over wat je allemaal van plantaardige producten kunt maken. Melk van amandelen, burgers van erwten en nu blijkt dus dat je ook nog eens een vleesvervanger van haver kunt maken, namelijk Pulled Oats. HOE COOL?!

Smaak

De Pulled Oats zijn dus gemaakt op basis van haver, maar er zitten ook tuinbonen en erwten in. Deze krikken het aantal eiwitten flink omhoog. Super! Ik moet zeggen dat ik de naam wel wat misleidend vind. De ‘pulled’ in de naam doet denken aan pulled pork of pulled jackfruit: deze hebben een ietwat draderige textuur. De Pulled Oats doen mij eerder denken aan kruimgehakt in grovere korrels, maar dat maakt het niet minder lekker! Ik ben blij met dit nieuwe product. Mocht je inspiratie op willen doen over hoe je het product kunt gebruiken: bij SLA hebben ze een heerlijke salade met de Pulled Oats en in de Health Food Wall op Schiphol vind je een flatbread gevuld met het product!

Wie, wat, waar en hoe

De Pulled Oats van Gold & Green zijn voor €2,99 te koop bij de AH.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!