BlogProducten

Nieuw en vegan: Magnum Almond, So Vegan chocoladepasta en Love Beauty And Planet

Magnum Almond, So Vegan chocoladepasta en Love Beauty And Planet

Nieuw en vegan: Magnum Almond, So Vegan chocoladepasta en Love Beauty And Planet

Het is woensdag dus hoog tijd voor een lijstje aan nieuwe vegan producten die we hebben gespot in de winkels! Enjoy!

love beauty planet vegan

Love Beauty And Planet lichaamsverzorging

Misschien heb je ze al in de winkel zien liggen: de prachtige verzorgingsproducten van Love Beauty And Planet. Stijlvol, kleurrijk, duurzaam én helemaal vegan!

Ervaring

De collectie van Love Beauty And Planet is MEGA. Er zijn zes verschillende lijnen en deze bestaan op hun beurt weer uit haar-, body- en gezichtsproducten. Allemaal hebben ze hun eigen, gezonde werking. Coconut water en mimosa flower bijvoorbeeld, deze hydrateren, houden het haar sterk en de huid zacht. Dat leek mij dus superfijn als gezichtsmasker. Uit de rose & aloë vera lijn ging ik voor de tandpasta (hoe cool is dat?!) en ik koos een alcoholvrije, energizing coconut oil & ylang ylang deodorant. Met elk moment van verzorging wil Love Beauty And Planet de aarde een beetje liefde teruggeven. Dan is niet alleen de binnenkant belangrijk, maar ook de buitenkant. Ook daar heeft het merk aan gedacht: alle flesjes zijn verpakt in 100% gerecyclede plastic en kunnen hierna ook weer gerecycled worden. Lekker bezig!

Wie, wat, waar en hoe

De producten van Love Beauty And Planet kun je bestellen bij bol.com of via de AH, maar je kunt ze ook gewoon kopen bij de drogist bij jou om de hoek. Ze zijn hartstikke betaalbaar, want voor €3,99 heb je al zo’n heerlijk gezichtsmasker!

vegan magnum almond

Vegan Magnum Almond

De vegan ijsjes lijken wel als paddenstoelen uit de grond te schieten, zo ook de nieuwe Magnum Almond. Mij hoor je niet klagen – sterker nog, ik ben momenteel de gelukkigste persoon op aarde met deze Magnum in mijn hand!

Smaak

What can I say… Natuurlijk is-ie lekker! Deze magnum met crunchy amandelen is altijd mijn favoriet geweest. Het ijs is echt SUPER romig. Deze is gemaakt van erwteneiwit. In mijn ervaring heeft erwteneiwit altijd een beetje een zanderige structuur. Bij de Magnum niet. Dat hebben ze echt goed gedaan! Maar laten we wel wezen: een Magnum eet je voor de dikke chocoladelaag, toch? 🙂

Wie, wat, waar en hoe

Je koopt de Magnum Almond, net als de Magnum Classic, per drie stuks voor €2,99 bij de AH.

so vegan so fine chocoladepasta

Brinkers So Vegan So Fine chocoladepasta

Van chocolade kan ik dus nooit genoeg eten. Je moest eens weten hoe blij ik werd toen ik de verschillende soorten chocoladepasta van Brinkers in de supermarkt spotte! Chocoladepasta, hazelnootpasta, pure chocoladepasta, amandelpasta en protein crunchy hazelnootpasta: ik moest en zou ze allemaal proberen!

Smaak

Wauw, wauw, wauw! Ik vind de pasta’s stuk voor stuk te gek. Mijn favoriet is toch wel de klassieke hazelnootpasta, maar bij de rest van de potjes is de bodem ook al in zicht. Wat ook mega fijn is: alle pasta’s van Brinkers zijn 100% biologisch en zonder palmolie gemaakt. Hup Brinkers!

Wie, wat, waar en hoe

Je haalt zo’n heerlijke pot chocoladepasta al voor €2,99 bij de Jumbo. Bij DEEN heb ik ze ook gespot.

 

Oké, dat was hem weer! Hebben jullie nog aanraders voor volgende week? Producten waarvan je graag zou willen dat wij ze testen? Please let us know!!

Liefs en geniet van het lekkere weer!

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!