BlogProductenVegan tips

Nieuw en vegan: Davelaar koeken, Eat Natural granola’s en No Fairytales broodjes

Nieuw en vegan: Davelaar koeken, Eat Natural granola’s en No Fairytales broodjes

Nieuw en vegan: Davelaar koeken, Eat Natural granola’s en No Fairytales broodjes

Het is woensdag dus hoog tijd voor een lijstje aan nieuwe vegan producten die we hebben gespot in de winkels! Enjoy!

Davelaar koeken

En ik maar denken dat de Davelaar koeken al vegan waren… Blijkt dus dat ze al die tijd dierlijke vitamine D gebruikten. Hoe dan ook: nu zijn ze dus wel vegan! FEESSIE! Naast de originele koeken, zijn ook de stroopkoeken en die met speculaas en citroensmaak vegan. INSLAAN!

Smaak

Ik wist natuurlijk allang hoe de koeken van Davelaar smaken: GEWELDIG!! Mijn twee favorieten zijn de originele koek en de stroopkoeken, want bij de stroopkoeken mag ik er gewoon twee in één naar binnenschuiven, inclusief van die heerlijke, zoete stroop. I love it!!

Wie, wat, waar en hoe

Je haalt de klassiekers van Davelaar vanaf €2,05 in de supermarkt bij jou in de buurt.

Eat Natural ancient grains en breakfast with benefits

Ik wil graag even een buiging maken voor Eat Natural. Het is zó fijn dat ook zij met steeds meer vegan opties komen, want de originele granola’s van Eat Natural bevatten honing. Nu zijn daar de ancient grains (ook wel oergranen genoemd) en de breakfast with benefits low in sugar. In plaats van honing, is er bij deze krokante muesli’s kokosbloesem nectar gebruikt. Klinkt goed!

Smaak

En goed, dat is het zeker. Ik weet niet welke ik nu lekkerder vind… Ik heb drie soorten granola geprobeerd en allemaal hebben ze hun eigen voordelen. Glutenvrij? Dan moet je de ancient grains hebben. Minder suiker? Dan kun je de breakfast with benefits low in sugar kiezen. Deze bevat slechts 3 procent suiker, waar de andere breakfast with benefits 13 procent bevat. Maar: deze is dan weer wel gevuld met allemaal lekkere nootjes. Mag ik ze ook gewoon alle drie bij mijn ontbijt?

Wie, wat, waar en hoe

De nieuwe granola’s van Eat Natural zijn voor €3,99 per pak (dat is minder dan 50 cent per portie!) te koop bij de AH en zullen later dit jaar nog in de schappen van andere supermarkten verschijnen.

No Fairytales broodjes

We kennen No Fairytales natuurlijk van die leuke, kleurrijke wraps die vooral uit groenten bestaan, maar die slimmeriken hebben nu ook gekleurde broodjes voor je vegan burger uitgebracht (of voor je selderij-appel salade, natuurlijk). Proeven, proeven, proeven dus!

Smaak

Een broodje eten is zoveel leuker als je weet dat deze voor 33 procent uit groenten bestaat, toch?! Er zijn drie soorten No Fairytales bollen: de kruidige tomaat-ui en de pittige paprika-chili hamburger bollen en de zoete wortel & anijs verwen bollen. Rood, oranje en geel: ik vind ze alledrie geweldig. Doe mij nog maar een bammetje!

Wie, wat, waar en hoe

Je koopt de No Fairytales bollen voor €2,29 per vier stuks in de AH bij jou om de hoek.

Easy Vegan Feelgood

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!