BlogProducten

Nieuw en vegan: Charly’s All is Fair

Charly´s All is Fair

Het nieuwe nummer van V’GAN ligt in de winkels, elke editie proberen we te laten zien hoe je, op een makkelijke manier, dierlijke producten kan vervangen voor een vegan alternatief. Na vervangers voor ei, melk en yoghurt, was kaas aan de beurt. Dit vonden wij absoluut niet erg want deze mochten we natuurlijk allemaal zelf proberen (ben zo blij met mijn ‘baan’!)

Een van de nieuwe probeersels was Charly’s All is Fair. Dit relatief nieuwe merk is te koop bij de Ekoplaza en we namen natuurlijk alle varianten mee.

De vegan kaasjes van Charly’s worden gemaakt van verschillende, onbewerkte, noten en zonnebloempitten, gecombineerd met kruiden en kokosolie. Er zijn inmiddels 6 verschillende smaken: Boerse’zin, Rockvoort, Cheddâh, Geheitkaas, Brie-ze en Parm a Zaan (hoe koel zijn deze namen!)

De verschillende smaken zijn stuk voor stuk speciaal en passen vormen samen het ultieme kaasplankje. Heerlijk hartig, romig en ze zijn ook nog eens goed smeerbaar waardoor ze prima passen op een stukje brood, cracker of groente. De Cheddâh is pittig en rijk van smaak door de verschillende kruiden. De Boerse’zin is wat zachter en de Parm a Zaan (strooikaas) is perfect bij een vegan Ceasar salad. De Geheitkaas en de Brie-ze zijn wat steviger en daardoor ook lekker om gewoon los te eten.

De kaasjes van Charly’s zijn te koop bij verschillende bio- en vegan winkels en bij vrijwel alle Ekoplaza’s. Ze zijn verpakt in een plastic bakje en in elk zit ongeveer 65 gram. Hiervoor betaal je iets meer dan 4 euro. Het is wat aan de prijs, maar geloof me, ze zijn het zo enorm waard:)

Side note! We hebben deze heerlijke ´kazen´ gefotografeerd in het V´GAN magazine, ze zijn allemaal van Charlie´s All is Fair!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!