BlogProductenVegan tips

Nieuw en vegan: Bites We Love, Beauty Kitchen en Kneipp lipcare

nieuw en vegan kneipp beauty kitchen bites we love

Nieuw en vegan: Bites We Love, Beauty Kitchen en Kneipp lipcare

vegan bites we love

Bites We Love

Wat een vrolijke verpakkingen hebben de nootjes van Bites We Love. Mijn ogen werden er GELIJK naartoe getrokken toen ik erlangs liep. Die moest en zou ik proberen! Chili Lime, Soy Marinated of Cinnamon Flavoured? Ik nam ze gewoon alledrie!

Smaak

Ik ben echt een nootjesmonster. Ik eet ze zeker dagelijks. Bij mijn ontbijt, in mijn salade en ’s avonds als snack: I LOVE IT! De notenmixen van Bites We Love zien er super aantrekkelijk uit en de smaken klinken veelbelovend. In werkelijkheid viel het een klein beetje tegen. In de Chili Lime en Soy zakjes zitten broad beans (tuinbonen) en die zijn super droog. Dat ligt niet aan Bites We Love, maar aan de tuinboon. Maar: de rest uit de zakjes was zeker goed te doen. Je kunt prima om die broad beans heen eten. In de cinnamon flavoured mix zitten gelukkig geen tuinbonen. De meeste punten krijgt Bites We Love voor de smaak. Chili lime, soy marinated: echt geweldig! En die kaneel ook. Ik zou zeggen: probeer ze zelf!

Wie, wat, waar en hoe

De bites van Bites We Love zijn te koop bij onder andere de AH (to go), Marqt en de Kiosk, maar ook via de website kun je ze vanaf €2,25 per zak bestellen.

vegan beauty kitchen

Beauty Kitchen skincare

Ik ben zeer gevoelig voor kleurrijke verpakkingen, zoals je hierboven al kon lezen. Het zal je dan ook niet verbazen dat op het moment dat ik de vrolijke, blauwe en groene potjes en flesjes van Beauty Kitchen zag, ze alweer in mijn mandje zaten. Oeps!

Ervaring

Nu heb ik ze nog niet kunnen proberen, maar ik kan wel wat over de producten vertellen. In mijn mandje zaten de prime time cream cleanser en de hydra boost day cream uit de abyssinian oil collectie (voor het gemak: dat zijn de groene) en de high definition face oil en de 5 minute miracle mask uit de seahorse plankton collectie (de blauwe). Schrik niet van de naam van die laatste collectie: hij is écht vegan en er zitten écht geen zeepaartjes in! De makers van de producten hebben zeepaardjes als inspiratiebron gebruikt. Wat maakt die sierlijke beestjes zo sterk? Het antwoord zat ‘m in de voeding: microalgen. Samen met andere plantenextracten worden deze op een natuurvriendelijke, biologische manier verwerkt in de producten uit deze lijn. Renew & protect, dat is waar deze producten voor zijn. De groene collectie is er om je huid te hydrateren en te voeden met de Abbessijnse olie (gewonnen uit de Afrikaanse bolletjeskool plant). Deze olie staat erom bekend dat-ie snel intrekt. Superfijn, want ik vind het verschrikkelijk als er zo’n vette laag achterblijft op mijn huid. Bonuspunten voor de prime time cream cleanser: deze fles kun je weer inwisselen bij Beauty Kitchen. Zij maken deze dan helemaal schoon en gebruiken ‘m gewoon opnieuw! Goed bezig!

Wie, wat, waar en hoe

De hierboven genoemde producten van Beauty Kitchen zijn vanaf €17,49 bij de Holland & Barrett te koop. Daar vind je ook een heleboel andere, fijne dingen van dit merk.

vegan kneipp lippenbalsem

Kneipp lipcare

Mijn lippen zijn echt verwend met de hoeveelheid lippenbalsem die ze krijgen. Ik ga altijd veel te snel door mijn voorraad heen! Herkenbaar?! Hoe dan ook: ik vond het tijd voor een nieuwe, vegan lippenbalsem. En toen was daar Kneipp.

Ervaring

Deze serie van 100% natural lipcare van Kneipp bestaat uit vier lippenbalsems: watermunt & aloë vera, cupuaçu noot & vanille, vlierbes & sheabutter en amandel & candelilla. Allemaal klinken (en ruiken) ze geweldig. Ik heb tot nu toe de vanille geprobeerd en daarover kan ik het volgende zeggen: ik wil niet meer anders! Mijn lippen worden extra zacht en er blijft totaal geen vette laag achter. Het is echt precies goed. Wat ook wel leuk is om te weten: het verpakkingsdoosje bestaat voor een groot deel uit graspulp. Supercool!

Wie, wat, waar en hoe

Je vindt de lipcare van Kneipp bij verschillende drogisterijen en bij de AH voor €5,99.

Easy Vegan Feelgood

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!