BlogProductenVegan tips

Mooi initiatief: The Flower Family

The flower family

Goed initiatief: The Flower Family

Dik feest! Afgelopen week stond er ineens een vriendelijke meneer voor mijn deur …MET BLOEMEN! Het was Jos van The Flower Family die mij kwam verblijden met een prachtig boeket. Zo ontzettend lief!!

Kon ik de geur maar met dit artikel meesturen, want wauw, deze bloemen ruiken geweldig! En HOE MOOI is dit boeket?! Ik hou hiervan. Niet van die snelle, supermarkt boeketten met opgerolde bananenbladeren. Nee, doe mij maar een bos die eruit ziet alsof ik het zojuist heb geplukt – al zou ik het nooit zo mooi kunnen samenstellen als The Flower Family dat kan.

Niet alleen de bloemen zijn prachtig en super stijlvol, het concept van The Flower Family is dat ook. Zo worden de seizoensgebonden bloemen bijvoorbeeld direct van het land naar de gelukkige ontvanger gebracht. Verser kun je een boeket niet krijgen! De kwekers waarmee The Flower Family samenwerkt, doen er alles aan om zo duurzaam te werken als zij kunnen. Kwaliteit gaat voor hen over kwantiteit en dat gebeurt vooral met héél veel liefde. Dat is waar het om draait. Zo maak je de wereld een beetje mooier.

Er is nog één ding waar The Flower Family veren mee verdient. Ze geven mensen met afstand tot de arbeidsmarkt namelijk de kans om op te bloeien (hihi) in deze samenleving. Hasan bijvoorbeeld. Hij vluchtte drie jaar geleden uit Syrië en droomde er in zijn thuisland al van om te bloemschikken. Bij The Flower Family heeft hij de kans gekregen om met zijn grote passie voor bloemen te werken. Zo mooi! Kippenvel krijg ik daarvan. Handig, in dit filmpje vertelt Hasan hoe je jouw bloemen kunt verzorgen.

Word je hier net zo enthousiast van als ik? Check the flower family voor meer informatie of zwijmel weg bij de plaatjes van de seizoensgebonden boeketten die zij op dit moment verkopen. Ze zijn vanaf €15,95 te koop!

Easy Vegan Feelgood

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!