Utrecht

Meneer Smakers in Utrecht, de beste vegan burgers!

Wie de laatste tijd in Utrecht is geweest heeft vast al wel gehoord van Meneer Smakers en de (nieuwe) helemaal vegan burger genaamd ‘tante Lieke’! Tante Lieke heeft al veel vegan harten gestolen, hoog tijd om eens langs te gaan en te kijken of deze dame echt zo geweldig is als er is verteld.. Je snapt, wij offeren ons graag op voor jullie!

Meneer Smakers zit alleen in Utrecht maar heeft daar inmiddels al wel drie filialen; een op de Nobelstraat, een op de oude gracht en een op de Twijnstraat. Het is een burgertent, dus ja, er wordt ook vlees geserveerd. Nu kan ik me voorstellen dat veel van jullie hier wat minder blij van worden, toch kan het ook een uitkomst zijn. Ben je bijvoorbeeld met mensen uit eten die niet zo’n fan zijn van plantaardige voeding hoeft niemand concessies te doen.. Allebei lekker eten, allebei blij, allebei een leuke avond!

MENEER SMAKERS & TANTE LIEKE

Nu over de tante Lieke. Lieke is een veganistische burger gemaakt van witte lupinebonen, kerriekruiden en verse winterpeen. Als topping gegrilde paprika, mangochutney en cashewnoten. Al die kleuren bij elkaar maken Lieke een gezellige burger om te zien, een waar je je tanden in wil zetten! Zodra je dit hebt gedaan, kan je niet meer stoppen want jongens, deze burger is toch goed!! Zacht met een bite, goed belegd en die smaken bij elkaar…. geweldig! Vooral de zoete mangochutney bij alle verse kruiden is een speciale combinatie. Een die ik niet snel thuis kan namaken, daarmee scoort hij extra punten! En zijn we er toch, dan kunnen die frietjes er ook wel bij, ook zeker de moeite waard!

Niets dan goeds over deze combinatie zoals je merkt. Heel jammer dat we niet in Utrecht wonen maar misschien ook wel goed, zelfbescherming noemen ze dat toch? Ik weet zeker dat ik anders elke middag bij Meneer Smakers zou zitten;)!

Wie gaat er binnenkort langs? Let me know! Ben heel benieuwd hoe jullie de Lieke vonden:)
XX!

Kijk voor meer inspiratie op INSTAGRAM & FACEBOOK  of volg ons op snapchat onder beautyblends!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!