Events

LTGL heeft de Future Media Award gewonnen!!

the week of fruit and vegetables

Hoppakee!! We hebben met LTGL vorige week de eerste award binnengesleept! En dat was zeker niet de minste. Met ons V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE hebben we de prijs voor ‘Future Media’ gewonnen. Dik mega blij zijn we en we kunnen niet stoppen met stralen:)

De award was een van de prijzen die werden uitgereikt tijdens het We’re Smart World diner, afgelopen maandag in België. Elk jaar gaat We’re Smart World tijdens ‘the week of fruit and vegetables‘ opzoek naar de beste groenterestaurants ter wereld, de meest getalenteerde groentechefs en mooiste nieuwe initiatieven. Via het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn ze bij ons terecht gekomen en werd LTGL genomineerd. Dus hop hop zaten wij vorige week zaterdag in de auto naar Antwerpen waar we waren uitgenodigd door de Minister van Toerisme om de stad eens te verkennen (vegan is groot aan het worden in België!) Het waren vier heerlijke dagen waarin we ontzettend veel hebben gedaan en geleerd – denk workshops, etentjes, field trips en een berg aan inspiratie met als klap op de vuurpijl het winnen van de prijs. Op de foto zie je misschien een klein beetje hoe bizar blij ik was en leuk om te weten, Jack Stroeken van Ekomenu mocht ons de prijs uitreiken. Best fijn om een bekend gezicht te zien want het was retespannend;). Binnenkort zullen we alle fijne hotspots op een rijtje zetten en jullie precies vertellen wat we wanneer hebben gedaan en waar je wat moet eten dus hou LTGL goed in de gaten!!

Over We’re Smart World:

We’re Smart World (initiatief van Frank Vol) wil mensen en bedrijven samenbrengen die gezond, milieuvriendelijk en duurzaam bezig zijn, zowel in de voedingssector als erbuiten. De bedoeling is van elkaar te leren en elkaar te versterken, met als enige doel onze maatschappij te laten evolueren naar slimmere (Smart) oplossingen voor ons lichaam de natuur en de wereld (World). De Week van Groenten en Fruit, de wedstrijd Beste Groenterestaurants, de Groentekok ® en We’re Smart ® Green Guide ondersteunen dit project.”

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!