AmsterdamHotspotsTexel

Living the Green Life Accolade restaurants

vegan eten in een niet vegan restaurant

vegan eten accolade restaurant

Living the Green Life Accolade restaurants

De afgelopen maanden zijn we bij Living the Green Life bezig geweest met een secret project, de accolade restaurants! Ja je leest het goed, de accolade restaurants, geen idee waar ik het over heb? No worries, ik zal het je uitleggen. Zoals je al hebt kunnen zien, is het logo van LTGL veranderd, het merk wordt nu gesloten door twee accolades. Zoals jullie misschien weten geven deze sluitende aan dat iets bij elkaar hoort, zo denken wij over ‘gewoon’ eten en vegan eten. ENTER accolade restaurants! Het idee is heel simpel, proberen bij bekende Nederlandse restaurants een aparte vegan kaart op het menu te krijgen. Zo kan je eten waar je wil met wie je maar wil want er is dan voor ieder wat wils.

De eerste Living the Green Life menukaart is een feit! Op Texel kan je, vanaf nu, genieten van verschillende vegan gerechten bij de Bodega (in de Koog). We zijn nu in gesprek met verschillende restaurants in Amsterdam en fingers crossed dat we binnenkort ook met de accolade restaurants in onze mooie hoofdstad zitten.

De blog over de Bodega 59 komt aankomende week online, dus ben je benieuwd naar de vegan kaart? Hou de site dan in de gaten:)!!

KUS!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!