AmsterdamHotspots

Hotspot: Van Leeuwen Icecream, vegan ijs in Amsterdam

Van Leeuwen Icecream vegan ijs

Hotspot: Van Leeuwen Icecream in Amsterdam

Jajaa! Er kan weer een nieuw (zomerse) hotpot worden toegevoegd aan het lijstje: Van Leeuwen Icecream! Dit heerlijke ijs komt oorspronkelijk uit New York maar is sinds vorig jaar ook te koop in Amsterdam. In de winkel van Juice Brothers op het Haarlemmerplein vind je nu een giga toonbank met wel 20 smaken ijs en wat voor een ijs, vegan ijs! Zoals jullie misschien zelf al wel hebben ervaren kán vegan icecream heel lekker zijn. Normaal gesproken zit je met sorbet smaken altijd goed maar zodra er vervangers voor melk worden gebruikt, is de structuur vaak niet meer zo romig.

Dat geld niet voor Van Leeuwen. De smaken hier worden gemaakt met cacaoboter, cashewmelk, kokosmelk en kokosolie, allemaal biologisch én speciaal. Want de smaken waaruit je kan kiezen zijn niet de standaard vanille en chocolade, nee ga je voor ijs bij van Leeuwen dan moet je denken aan coffee crumble, banana walnut, lemon ginger, spirulina, peanut butter en turmeric. De laatste twee zijn echt dik mijn favoriet. 

Sta je voor de toonbank en heb je je smaken gekozen dan hoef je ze niet te laten scheppen in een bakje want.. de HOORNTJES zijn ook vegan én de SLAGROOM ook! Oh en daar stopt het nog niet, je kan hier dus ook vegan CHOCOLADESAUS en vegan KARAMEL over je ijs laten gieten. Ik ben enthousiast, merk je het;)?

Ben je in de buurt, trakteer jezelf dan eens op 1, 2 of 3 bolletjes en wees niet zuinig met de slagroom!

Niet in de buurt? Niet getreurd! In dit artikel vind je alle andere soorten vegan ijs🙂

Van Leeuwen Icecream x Juice brothers
Haarlemmerplein 43, Amsterdam

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Van Leeuwen Icecream vegan ijs

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!