BlogProducten

Het eerste Vegan Lifestyle Magazine!

V'gan lifestyle magazine

vegan lifestyle magazine

Het eerste Vegan Lifestyle Magazine!

Zoals jullie weten is het wat rustig geweest op Living the Green Life. Niet omdat we er geen zin meer in hadden, maar omdat we achter de schermen druk waren met een heel spannend nieuw project… het eerste Vegan Lifestyle Magazine. Met LTGL zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om plantaardig eten makkelijker, leuker en toegankelijker te maken. Toen wij in oktober een mailtje kregen van een uitgeverij met de vraag of we interesse hadden om een magazine te maken, dat helemaal in het teken zou staan van veganisme, begon het flink te kriebelen.

Na een heleboel brainstormsessies, moodboards en heel wat nachtjes slapen, besloten we om dit avontuur aan te gaan. We hebben er inderdaad even over na moeten denken, want een magazine maken is niet niks en we wilden zeker weten dat we het mooiste, leukste en meest inspirerende tijdschrift voor jullie konden maken. Daarom hebben we in december onze spullen gepakt en zijn we naar Kaapstad vertrokken, waar we inspiratie hebben opgedaan voor het eerste reisverhaal en alle ideeën op papier hebben gezet. Eenmaal terug zijn we gaan schrijven, veel schrijven (!!) en fotograferen, hebben we interessante mensen geïnterviewd en zijn we opzoek gegaan naar nieuwe producten. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover: het eerste V’GAN Lifestyle Magazine is naar de drukker. Het werd hoog tijd om jullie hier meer over te vertellen, dat deden we met dit filmpje. Gemist? Kijk dan zeker even terug:)

Wat kan je verwachten van het V’gan Lifestyle Magazine?

 • Het Vegan Lifestyle Magazine zal 4x per jaar uitkomen. Het eerste nummer ligt 12 april in de winkels en zal te koop zijn bij o.a. Albert Heijn, Jumbo, Bruna en AKO.
 • In het magazine laten we alles zien dat met een vegan lifestyle te maken heeft, denk aan mooie reizen, events, interviews met bekende Nederlanders over veganisme, columns van voedingsexperts, lekkere recepten, sportoefeningen en inspirerende (duurzame) projecten.
 • Je kunt het magazine nu al online bestellen via deze link.
 • Het tijdschrift zal €5,95 kosten en een abonnement kun je online afsluiten op www.v-gan.nl 
 • Het magazine zal te koop zijn in Nederland en België en je kunt ons volgen op de website.
 • De komende week zullen we wat sneak peeks delen op onze socialmediakanalen, dus houd deze zeker in de gaten!

We zouden heel er graag van jullie willen horen waar jullie over willen lezen en of jullie nog tips hebben voor het zomernummer. Dus heb je ideeën laat het ons dan vooral even weten en stuur een mailtje naar redactie@v-gan.nl (zou ons echt heel blij maken!).

Tot snel leukerds!

XX

 

 

12 reacties

    1. Ik zit de reacties te lezen en vraag me af of jij (Bianca) weet dat Vega en Vegan verschillend zijn? Ik ben iig hartstikke blij met het magazine en heb mijn abo al afgesloten! #YEAHHHHH

     1. Beste Zoe,
      Vega en vegan zijn inderdaad anders. Alleen het vega magazine is ook 100% vegan. En vega lifestyle magazine of vegan lifestyle magazine is niet heel creatief qua naam!

      En zoe, de meeste vegan bedrijven heten vega om zo de doelgroep te vergroten. Vegan is voor de Vega’s nogal eng.. Vandaar dat Vega Lifestyle Magazine… Vega is.

     2. Zoe, misschien moet je de damen van dit magazine even uitleggen wat het verschil is tussen vegan en vega!

      Vast jammer voor haar dat Vega Lifestyle Magazine er al was. En dat ze van nood voor Vegan heeft gekozen. Heb je alle klachten op facebook niet gezien? Ze schrijft over Vitamina B12 dat je dat van dierlijk moet krijgen en over vis en vlees eten. De irritaties spatten ervan af.

      Dat Vega lifestyle magazine pakt het dan toch beter aan. Ze schrijven over vegan, maar spreken ook de vegetariers en de flextariers aan.

    2. Helaas zal je dat inderdaad blijven houden. We zijn er een jaar mee bezig geweest en inmiddels zijn er ook in het buitenland magazines met dezelfde naam. Gelukkig willen we allemaal hetzelfde, plantaardig eten toegankelijk en leuk maken. Daar dragen alle magazines aan bij, ongeacht de titel:)! Liefs!

  1. Hoi Fasdf! Dank voor je feedback, ik zie niet wat je bedoelt met de zinsopbouw en zie ‘damen’ ook niet terugkomen..
   Fijne dag! Liefs, Sanne (niet Sara;))

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!