AmsterdamHotspots

Heerlijke vegan pizza’s bij Mastino!

Mastino vegan pizza

Heerlijke vegan pizza’s bij Mastino!

Jongens! Dit gaan jullie niet geloven! Gister ben ik EINDELIJK langs geweest bij Mastino voor die overheerlijke vegan pizza’s waar heel Amsterdam het al maanden over heeft. Het was in een woord: magisch! Ooit gedacht dat plantaardig eten te moeilijk zou zijn omdat je pizza’s zou moeten ‘opgeven’? – Ja, bij die groep hoorde ik drie jaar geleden nog. – Dan heb je nu geen excuus meer! Want hand op mijn hart: dit zijn de beste pizza’s die je OOIT zal eten, ze zijn dus ook beter dan een normale pizza! Zelfs in New York (double zero) ga je geen betere pizzabodem vinden dan bij Mastino in Amsterdam.

Over Mastino

In 2015 opende Novella, achter de Albert Cuyp, Mastino. Een Italiaanse die een pizzeria begint in Amsterdam is natuurlijk al feest maar geloof me, dit verhaal wordt nog leuker. De beste vriendin van Novella is vegan en speciaal voor haar heeft ze een vegan pizza ontwikkeld. Deze stond ini mini onderaan het menu en viel nauwelijks op. Maar wij vegans weten waar we moeten zoeken en binnen no time was Mastino een begrip in Amsterdam. Inmiddels staan er vier IDIOOT lekkere pizza’s op het menu genaamd full moon, new vegan, veggie en fancy brie. Wij bestelden de fancy brie (vegan kaas, ui, rucola, olijfolie en vegan brie) en de new vegan (vegan kaas, courgette, tomaat, aardappel, truffel olie). De toppings zijn natuurlijk geweldig maar die bodem, echt je proeft gewoon geen verschil met een echte Italiaanse pizza! Krokant, light en super smaakvol. Naast een vegan keuze kan je de bodems zelfs glutenvrij bestellen. Er is echt voor ieder wat wils. Ik heb nog gesmeekt om het recept maar helaas, voor deze pizza zal je toch echt richtig Mastino moeten.

CROWDFUNDING

Oke, er staan al vier vegan varianten op het menu maar hoe koel zou het zijn als er een volledige VEGAN PIZZERIA zou zijn in Amsterdam?! Geweldig toch? Dat dacht ik en Novella gelukkig ook. Ze wil in februari een nieuwe locatie openen op de Bilderdijkstraat 192 maar hebben daar wel onze hulp voor nodig. Dus zou jij de tweede zaak: Mastino V(egan) Glutenvrij willen helpen? Klik dan snel even hier.

Mastino pizza

Eerste van der herstart 78
1072 NZ Amsterdam
020 7706666
info@mastinopizza.nl

Mastino vegan pizza

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!