AmsterdamHotspots

Heerlijk vegan eten bij Spirit Amsterdam

Spirit Amsterdam

HEERLIJK VEGAN ETEN BIJ SPIRIT AMSTERDAM

Wat een feest! Ik ben eindelijk bij Spirit Amsterdam geweest, het restaurant waar IEDEREEN het de laatste tijd over lijkt te hebben. Spirit zat natuurlijk al een tijd in Rotterdam maar heeft sinds november vorig jaar ook een vestiging in A’dam en hier moest ik natuurlijk even het ‘menu’ testen.

Spirit Amsterdam

Voor wie nog niet bekend is met deze nieuwe hotspot, een kleine samenvatting: Spirit is een buffetrestaurant, maar niet zoals wij gewend zijn (drilpudding en slappe frieten). Nee bij Spirit Amsterdam geven ze een hele nieuwe dimensie aan het woord ‘buffet’. Alle producten zijn biologisch èn de gerechten vegetarisch. Eet je, net als ik, vegan? Dan zit je hier helemaal op je plek want het het overgrote deel van de recepten zijn ook nog eens plantaardig. Daarnaast wordt rekening wordt gehouden met alle soorten allergieën (zie de kaartjes op de foto).

Spirit Amsterdam

Bij Spirit kan je terecht voor lunch en diner en alles wordt gemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Je kan je eigen maaltijd samenstellen wat ideaal is wanneer je, net zoals ik, alles wil proberen. Heb je genoeg op je bord liggen dan loop je naar de kassa waar ze je opgeschepte eten wegen. Je betaalt per 100 gram, zo betaal je nooit teveel en bepaal je zelf hoe groot je maaltijd is.

De bakken met heerlijk eten deden me denken aan Wholefoods, hier heb je ook in het midden van de winkel een counter waar je zelf je maaltijd kan samenstellen. Waar ik beter heb gegeten? Bij Spirit! De gerechten zijn zo uniek en zo bizar lekker! Denk bijvoorbeeld aan een antipasti van courgette, kikkererwten salade met avocado, zeewier salade en schorseneren met Japanse bbq saus. Heb je daarna nog een plekje over? Kies dan uit een van de 10 verschillende overheerlijke vegan taarten! Mijn favoriet? De chocolade taart met bessen, of nee, de mokkataart, nee, de petit four met hazelnoot crème! Ach you get the point, alles is lekker hier!

Spirit Amsterdam

WIE WAT, WAAR EN HOE

De nieuwe vestiging van Spirit is te vinden aan de Czaar Peterstraat 2-a in Amsterdam.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur.
Tussen 08.00 uur en 11.00 uur staat het ontbijtbuffet klaar.
Lunchen en dineren kan van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Ga jij binnenkort het heerlijke eten bij Spirit Amsterdam proberen? Laat het me weten via INSTAGRAM & FACEBOOK! Vind ik leuk! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en wat jullie favoriete gerechtje is!

Spirit Amsterdam

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!