BlogProducten

EINDELIJK! Vegan Ben & Jerry ijs!

Vegan Ben & Jerry ijs

Vorig jaar deelden we een bericht, een van de leukste van 2017.. Ben & Jerry lanceerde in Amerika de eerste smaken vegan ijs! Hemel op aarde (i know) maar laten we nou net in Nederland zitten en Amerika toch even te ver zijn om even op en neer te gaan voor een ijsje. Je snapt dat wij dus elke dag even B&J Nederland volgden op Facebook en Instagram in de hoop dat ze iets zouden loslaten over wanneer deze overheerlijke potten naar Nederland zouden komen.

Heb bleef stil, heel stil. Tot we twee weken geleden een mailtje kregen:

Shhhhhh… Hey jij, ja jij!

We willen je graag een geheim vertellen, eentje die nog even tussen ons moet blijven.

Ben & Jerry komt met iets nieuws, iets waarvan we zeker weten dat ook jij het super n’ice gaat vinden.

HOPPAAA mijn hart ging sneller kloppen, nieuw, geheim en n’ice.. dat kon niet anders dan vegan ijs betekenen! Gister was het event en ja hooooor, de dairy free smaken werden gelanceerd! Twee om precies te zijn; chocolate fudge en chunky monkey en die zijn vanaf dinsdag (30 januari) te koop bij de Albert Heijn!

Vegan Ben & Jerry ijs

Het vegan Ben & Jerry ijs event

Merel van de blog de Groene Meisjes deed de introductie waarna we via skype spraken met Eric, de smaak guru van B&J. Hij vertelden dat ze 2 (!!) jaar bezig zijn geweest met het ontwikkelen van de smaken. IJs zonder room en melk bleek toch een flinke uitdaging te zijn maar het is ze gelukt. Het ijs is echt overheerlijk. De grote stukken chocola, de crunch van walnoten en de chocoladesaus maken elke hap een feestje. Na de presentaties van de dames die bij B&J werken kregen we een food workshop van een kok. Hij liet ons zien hoe lekker je ijs kan combineren met andere ingredienten. Rol bijvoorbeeld een bolletje door kokosrasp, pistachenoten of amandelschaafsel en versier met mangosaus.. Ik zal volgende week even het ‘receptje’ delen zodat jullie hem thuis ook kunnen maken.

Nog 4 nachtjes slapen en dan kunnen we allemaal genieten van dit heerlijke vegan Ben & Jerry ijs, ik zou zeggen, zet je tentje op voor de Appie en ga genieten als een malle!

Vegan Ben & Jerry ijs

Vegan Ben & Jerry ijs

 

 

2 reacties

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!