BlogProductenVegan tips

Een ode aan de Abbot Kinney’s Almond Frostick

Een ode aan de Abbot Kinney’s Almond Frostick

Houden jullie het nog een beetje uit met die warmte? Ik nog maar net, hoor! Af en toe steek ik mijn hoofd in de ijskast. Het schijnt er hilarisch uit te zien, maar het werkt dus wel!

Net ging ik ook weer voor een afkoelmomentje …en toen zag ik iets wat ik daar nog niet eerder had zien liggen. Het zat in een simpele en toch stijlvolle, witte verpakking. Op de verpakking stond een afbeelding van een chocolade-ijsje, maar het was niet het Easy Vegan Feelgood ijsje waarvan wij onlangs een recept met jullie hebben gedeeld (bekijk de recept-video hier). Nee, dit ijsje had een jasje van chocolade met amandelstukjes aan. Wow wow WOW, dat ziet er GEWELDIG uit! Voor ik het wist was de verpakking van het ijsje geopend en had ik een chocolade-ijsje in mijn hand.

Het ijsje waar ik het over heb, is de nieuwe Almond Frostick van Abbot Kinney’s. Je kunt ze kennen van de geweldige plantaardige yoghurt die ze verkopen in de smaken amandel en kokos, maar ook van de al eerder uitgebrachte Coco Frostick. Die was al heerlijk, maar ik vind de Almond Frostick nog veel en veel lekkerder. Het ijs is gemaakt van Italiaanse amandelen (ZO KOEL), de crunchy chocoladelaag is fairtrade en het ijsje zelf is ook nog eens 100% biologisch. Dat noem ik nou guilt free ijsjes eten!

En de Frostick is fantastisch. Dat wilde ik even met jullie delen. Nu ga ik heel hard hopen dat er weer zo’n lekker amandelijsje ligt als ik zo m’n hoofd weer in de vriezer steek. Geniet van het warme weer en vergeet niet, naast heel veel ijsjes te eten, genoeg te drinken!

Het ijs van Abbot Kinney’s koop je bij zowel de EkoPlaza als de Marqt. Voor drie van die heerlijke ijsjes betaal je €5,99.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!