BlogWebshops

Easy Vegan nu ook bij BeterBio!

beter bio Easy Vegan

Easy Vegan nu ook bij BeterBio!

Kennen jullie BeterBio al? De site met de heerlijke groente- en fruit pakketten met producten die ook nog eens volledig bio zijn en waarvan de meeste uit Nederland komen? Nou, dat geweldige team is fan van Easy Vegan en hebben nu een hele leuke actie bedacht: ze geven bij een vegan pakket (gevuld met lekkere ingrediënten waarmee je de recepten uit ons boek makkelijk kan maken) Easy Vegan erbij cadeau! Ideaal wanneer je geen tijd hebt om boodschappen te doen of steeds vergeet om het boek te bestellen. Je krijgt alles bij elkaar thuisgestuurd en kan dus meteen aan de slag.

Even een kleine uitleg over het pakket van BeterBio

Op zoek naar een bewustere lifestyle en meer energie? Foodblogger Sanne van Living the Green Life creëerde met Easy Vegan, waarin je meer dan 100 recepten vindt, de inspiratiebijbel voor in de keuken. BeterBio ontwikkelde op basis van dit nieuwe boek een box vol inspirerende ingrediënten. Eén waarmee je op een hele makkelijke manier kennis maakt met een aantal van haar recepten. Zo bestaat de box uit alle ingrediënten om zelf een zoete aardappelstoofpot en peanutbutter cookies te maken. Daarbij bevat de box nog veel meer lekkere vegan ingrediënten. Wil je liever gelijk aan de slag met al haar recepten? Dan kan! Bestel dan ook haar boek in onze winkel. Iemand anders kennis laten maken met Vegan eten? Dat kan natuurlijk ook! Geef daarom eens een Easy Veganbox cadeau.

Lijkt het je leuk om dit weekend vegan lekkers te maken of kan je wel wat vegan inspiratie gebruiken? Kijk dan even op de site van BeterBio!

Kus!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!