Film

Easy Vegan burgers maken bij BOL.COM!!!

Easy Vegan burgers maken bij BOL.COM!!!

Eindelijk is het zover! Ik mag het filmpje delen dat we een paar weken geleden hebben gemaakt bij… bol.com!! Nu hoor ik jullie denken, filmpje? Bol.com? Ik snap dat ik nu waarschijnlijk iets te snel ga maar ik ben ook zo bizar blij!

Laten we beginnen bij het begin. Jullie hebben misschien al voorbij zien komen dat Easy Vegan in de winkels ligt (hoe kan het anders nadat ik jullie weken heb gestalkt met blije dansjes, het eerste boek en de boeklancering;)). Het boek is bedoeld om vegan eten zo makkelijk en leuk mogelijk te maken zodat iedereen het een keer wil proberen.

Nooit had ik durven dromen dat zoveel van jullie zo enthousiast zouden reageren, geloof me dat ik al vier weken op een roze wolk zit. Bol.com was net zo enthousiast als jullie en hebben een favoriet recept gevonden in Easy Vegan: de Bol.Burger. Daarnaast wilde Janneke Siebelink van lees.bol.com heel graag weten waarom wij zo blij worden van plantaardig eten en ons daar wat vragen over stellen. Je snapt, daar hebben we geen nee tegen gezegd. Dus drie weken geleden heeft het team van LTGL zijn mouwen opgestroopt om in de keuken van Bol.com 100 vegan burgers te maken. Die we vervolgens hebben uitgedeeld aan alle leuke mensen in de kantine. Benieuwd hoe ze de burgers vonden en of de mannen ze ook wilden proberen? Kijk snel!!

Easy Vegan Bol.com

Easy Vegan Bol.com

Easy Vegan Bol.com

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!