BlogProductenVegan tips

DE NIEUWSTE V’GAN LIGT IN DE WINKELS!

v'gan lifestyle magazine

V'GAN Lifestyle magazine

DE NIEUWSTE V’GAN LIGT IN DE WINKELS!

We kunnen het bijna niet geloven maar het 4e (!!) V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE ligt alweer in de winkels! Vorig jaar rond deze tijd kregen we te horen dat we dit prachtige project mochten gaan opzetten en nu, een jaar later, ligt het vierde nummer alweer in de winkels. We hebben zoveel moois meegemaakt in de afgelopen maanden, de interviews met inspirerende mensen, de prachtige samenwerkingen, de verhalen van jullie die we mochten delen en de geweldige reizen die we hebben mogen maken. Het is zeker spannend geweest en flink doorwerken maar het is het zo waard. Jullie mailtjes, de berichtjes op social en jullie prachtige foto’s maken ons werk zo ontzettend leuk! Daarvoor heel erg veel dank!

V'GAN LIFESTYLE MAGAZINE

Oke, dan nu het vierde nummer! We hebben weer al het leuks op vegan gebied verzameld en gebundeld. Denk aan heerlijke recepten, het eetdagboek van Sanne Vogel, onze favoriete hotspots, de reis naar vegan paradise; IJsland en dan heb ik het nog niet eens over de interviews want dat zijn er flink wat geworden. We vroegen Ella Mills, van Deliciously Ella de hemd van het lijf, gingen eten met Jaap Korteweg bij het restaurant van de Vegetarische Slager en de cover.. man oh man wat was dat een feest met Mark Schadenberg en Leonore Verheijen (dat moesten we natuurlijk even op film zetten, de backstage video staat nu online). Kortom het is weer een knal van een nummer geworden met 100 pagina’s aan heerlijke vegan inspiratie waar we echt wel weer heel trots op zijn.

Wie, wat, waar en hoe?

Nu denk je misschien; ‘Mooi, die moet ik hebben! (wat we natuurlijk hopen) maar waar moet ik zijn’ Dat vertellen we je natuurlijk graag:) V’GAN ligt in principe bij alle supermarkten, boekhandels en verschillende bio winkels. Niet iedere winkel heeft hem standaard in het assortiment maar wanneer je vraagt naar het magazine zullen ze hem voor je bestellen. Vind je dat te lang duren dan kan je hem altijd online kopen in onze webshop. Vaak heb je hem dan de volgende dag al in huis. Natuurlijk kan je ook een abonnement afsluiten (dit keer krijg je er, gratis en voor niks, een giga cadeau pakket van Rude Health bij!) Oh en niet geheel onbelangrijk, het magazine kost €6,95. Heel veel leesplezier alvast!!

Heb je nog vragen of tips, laat je horen! We stellen jullie mening enorm op prijs en zijn heel benieuwd naar wat jullie missen/willen zien in de volgende nummers!

 

v'gan lifestyle magazine

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!