HotspotsIbiza

Cotton Beach Club Ibiza

Heerlijk vegan eten bij Cotton Beach Club

cotton beach club vegan Ibiza

Cotton Beach Club Ibiza

Nu Easy Vegan eindelijk in de winkel ligt (hoera!!), heb ik weer tijd om te schrijven. Jaja jongens, hou je vast, er komen weer nieuwe blogs aan! Ik wilde met wat feestelijks beginnen en wat is er nou leuker dan een vakantie hotspot blog. Precies.. niks!

Drie weken geleden was ik voor werk naar Ibiza, we hebben er meteen twee dagen extra aangeplakt want het was mijn eerste keer op het eiland. Ik had al zoveel gehoord over al het heerlijke vegan eten daar dat ik, ja hou je vast, 48 uur alleen maar heb gegeten! Mijn favoriete plek was Cotton Beach Club. Ver van Ibiza stad met een prachtig uitzicht en heerlijke (plantaardige) gerechten!

cotton beach club vegan Ibiza

De geweldige vegan keuken van Cotton beach club

Cotton Beach Club is niet veganistisch maar hebben wel een hele uitgebreide vegan kaart. Ideaal wanneer je met vriend, vriendin of familie eens uitgebreid wil lunchen maar niet iedereen een plantaardig hapje mee eet. Ik was er met een vriend en leuk om te weten, die vond de vegan gerechten zo heerlijk klinken dat hij helemaal met mij mee heeft gegeten. Als je de mensen om je heen een keertje kennis wil laten maken met dit eten dan moet je bij Cotton Beach Club zijn want oh oh oh wat was het heerlijk! Wat wij hebben besteld? Ik dacht dat je het nooit zou vragen, komt ie:

De vegetarian roll; avocado, spinach, cucumber with sesame seeds, micro salad & tahini sauce

Edamame beans; steamed, young soya beans sprinkled with flaky sea salt & a mix of Japanese spices.

Pardon Peppers; fried green peppers served on a bed of potatoes with parsley oil and Parmesan cheese. – de parmezaanse kaas heb ik eraf geplukt.

Quinoa salad; black and white quinoa with mango, pear, avocado, pistachio nuts, tomato, baby spinach & rocket leaves dressed with mustard, and Jerez vinegar.

Veggie burger; burger made from lentils, tofu, onion & spinach, served with tomato, mango, shiitake mushrooms and a side salad.

Vooral de veggie burger, vegetarian roll en de quinoa salade zijn aanraders maar eigenlijk alles is hier heerlijk. Er staan dus ook nog een paar gerechten op mijn verlanglijst, volgende keer ga ik voor de Thaise Curry en de mini vegetables in Romanesco saus. Genoeg reden om weer terug te gaan, ik hou jullie op de hoogte;)! 

Kus!!

Cotton Beach Club

Carrer Posta de Sol, 21
07829 Cala Tarida, Illes Balears.

cotton beach club vegan Ibiza

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!