AmsterdamBlogHotspotsVegan tips

Care // Fully Curated Pop Up

Care Pop Up

Care // Fully Curated Pop Up

Fair fashion is al lang niet meer saai en suf. Er zijn inmiddels flink wat mooie merken die laten zien dat vegan kleding een plekje in je kast verdient. Tijd om krachten te bundelen dacht Dena, oprichtster van Noumenon, en daarmee was de CARE // Fully Curated Pop Up store een feit. Vier dagen lang genieten van prachtige kleding en gezelligheid in hartje Amsterdam. Wij waren er gister bij en zijn knetter enthousiast dus heb je niks te doen dit weekend, trek dan je jas aan en haast-je-rep-je naar de Gerard Doustraat in de Pijp.

Waarom Care Pop en wat is het doel?

Care Pop Up is een initiatief van Dena (Noumenon) en Claudia (the Green Labels). Het doel is simpel: ze willen het ‘geitenwollensokken’ imago, waar vegan kleding vaak mee geassocieerd, veranderen en de consument een goed alternatief aanbieden. Je kan er namelijk écht mooi en fashionable uitzien en tegelijkertijd goed doen voor de wereld. Concessies doen? No way! De Care Pop up was een feit en daar haakten al snel andere Amsterdam-based merken bij aan. Deze vier dagen kan je hier ook terecht voor de kleding en sieraden van:

*Cossac, conscious fashion for the modern women
*Osier, luxury vegan handbags we hebben een knetterfijne winactie met deze prachtige tassen in de nieuwste V’GAN staan, winnen? Kijk snel!
*Of The Islands, wellness of the future
*12Knots, artisan jewellery
*Nuud, the carefree deodorant

Care Pop Up vegan fashion

Waarom moet je erbij zijn?

Niet alleen kan je hier je lentegarderobe een flinke boost geven maar tijdens de Pop Up zijn de oprichters van de lokale merken allemaal aanwezig. Vraag ze dus de hemd van het lijf (pun intended;)) en neem een kijkje achter de schermen. Een voor een hebben deze meiden een geweldige visie en een nog mooier verhaal. Alsof dat nog niet genoeg was, worden er ook hapjes en drankjes uitgedeeld (halloooo vegan kaasplank) en maak je kans om producten van ieder merk te winnen.

Panel talks 

Tijdens deze vier dagen worden er twee panel talks georganiseerd. Een op donderdagavond (daar waren wij gister bij) en een op zondag middag.

Het thema van gister was Care for the planet and people, from awareness to action. Hiervoor waren verschillende fashion influencers en ondernemers uitgenodigd waar ik al lange tijd giga fan van ben! Sara van when sara smiles, Chanel van Mumster, Theresa van Osier en Claudia van the green labels.

Zondag is het thema Self-care & Vegan lifestyle. How to live in alignment with your values? De meiden die hier zullen praten en hun ervaringen zullen delen zijn:

*Alla, founder of Of The Islands
*Sophie, Yoga teacher & essential oil expert
*Gabrielle Koster, Freelance Writer (ELLE, Women’s Health NL)
*Laura, from Lauresque

en (te koel) Lies, van Lisa goes Vegan!!

Deze talk is van 12:00 tot 14:00. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, dus schuif lekker aan!

Openingstijden

Donderdag, 21 februari: 12:00 – 21:00
Vrijdag, 22 februari: 10:00 – 18:00
Zaterdag, 23 februari: 10:00 – 18:00
Zondag, 24 februari: 12:00 – 17:00

Care Pop Up vegan fashion

 

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!