BlogProducten

Can-dy de boom in? WINACTIE

vegan tony chocolonely kerst

Can-dy de boom in?

Dit wordt de beste kerst sinds jaren. Tony’s Chocolonely heeft leuk-leuk-heel-leuk nieuws: ze komen met een pure kerstreep. En deze is, jawel, vegan! Het misschien wel het allertofst: de ‘Puur 51% mint candy cane’ kun je krijgen in een de vorm van een kerstboom.

#WIN: deze goddelijke reep met stukjes candy cane kun je winnen bij Living the Green life. Wij worden namelijk ultiem gelukkig van chocolade, maar nóg gelukkiger als we die met jou kunnen delen. Laat in de comments hieronder weten waarom jouw leven ophoudt als je deze chocoladereep niet snel in handen krijgt ;-). En wie weet hangt er binnenkort bij jou wel zo’n gezellige chocoreep bij je te bungelen in de boom.

6 reacties

  1. Daar kunnen we kort of lang over zijn, want ja, chocolade is gewoon lekker. Sinds is Tony’s chocolade heb geproefd kan ik niet meer zonde deze reep. Aangezien ik geen kerstboom in mijn studentenkamer heb, kan ik deze reep wel mooi naast mijn andere Tony repen leggen! Wellicht met een mooi kerstlintje erom heen, om toch de kerstsfeer in huis te krijgen.

    Oké, mijn leven zou niet ophouden zonder deze reep (of toch wel als ik hangry word een geen chocolade in huis heb), maar mijn leven zou wel een stuk aantrekkelijker (en lekkerder) worden met deze reep!

  2. Oh wat een lekkere actie! Kerst zonder chocolade is geen kerst 🙂 Mijn leven houd zonder dit stukje bruine geluk, omdat het mijn verwenmomentje is elke avond na een drukke werkdag en zorgt voor een stukje me-time, ontspanning met een goede kop gemberthee!

  3. Addicted to chocolate! En rond de kerstperiode is chocola het allerrrlekkerst, kaarslicht, dekentje, kerstboomlichtjes, kerstfilms.. het laat het nog lekkerder smaken! En deze staat ook nog eens cute in de kerstboom (maar niet voor lang denk ik haha)

  4. Ik heb sinds kort ontdek hoe lekker het is om zelf vegan chocolademelk te maken. Elke dag als ik thuis kom van school ren ik gelijk naar de koelkast om te kijken of ik nog pure chocolade heb, zo ja? Dan zet ik een pannetje met oatlymilk op en hak ik de chocolade reep in stukjes om vervolgens in de oatlymilk te laten smelten samen met wat kaneel en een snufje zout mmm… geloof me zooo lekker! Met deze reep kan ik een extra Christmas touch aan mijn chocomelk geven vanwege de candycane, dit moet ik dus echt proberen!

  5. Omdat ik dit jaar 60 wordt en sinds kort vegan eet omdat t goed is voor mij en de aarde waar we op wonen. Dus wil mijn keuze om Vegan te gaan graag vieren met deze vegan choco boom!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!