BlogVegan tips

6X VEGAN SNACKS VOOR OUD & NIEUW

vegan snacks

6X VEGAN SNACKS VOOR OUD & NIEUW

Kerst is geweest en oud en nieuw komt eraan! Tijd voor wat lekkere vegan snacks voor oudejaarsavond! Het maakt niet uit wat je gaat doen – of je het nou bij vrienden viert, naar een feest gaat, familie hebt uitgenodigd bij jou thuis.. eten moet je toch! Daarom hebben we onze favoriete, makkelijke vegan inspiratie op een rijtje gezet. Snacks en hapjes die je mee kan nemen en zo zijn gemaakt. Succes gegarandeerd!

Veggie pizza’s

Snel, makkelijk en MEGA lekker. Koop gewoon een pizza bodem van Magioni (smaken bloemkool of biet) en versier hem met groenten, geroosterde kikkererwten, olijven en zongedroogde tomaten! Snij in stukjes en deel uit! Klik hier voor het recept.

Feestelijke popcorn

Een feestelijke avond is nergens zonder een grote bak popcorn! Je kan natuurlijk een zakje in de magnetron leggen maar met hetzelfde gemak maak je deze lekkere snack gewoon zelf. Zoet, zuur of zout, het kan allemaal! Zelf maken? Klik dan hier.

Oreo brownies

Oreo brownies.. Misschien wel het beste recept van 2016! Want wisten jullie dat de oreo koekjes hartstikke VEGAN zijn?! Toen ik daarachter kwam heb ik drie weken lang alles versierd met oreo’s. Oké, niet alles maar deze brownies dus echt wel! Want wat is er nou beter dan zachte brownies met de crunch van .. een oreo koekje?! Precies, niks dus!! Benieuwd naar het recept? Klik dan hier.

Vegan appelbeignets

Wisten jullie dat de appelbeignets van de AH helemaal vegan zijn? Inslaan die handel! Enige wat je hoeft te doen is ze even op te warmen. Ik strooi er altijd een beetje kaneel overheen en in een hele gekke bui kokosslagroom. Je vindt de appelbeignets bij het brood en gebak.

Vegan oliebollen

Je kan natuurlijk zelf vegan oliebollen maken met oud & nieuw maar heb je niet zoveel tijd dan kan je je vegan oliebollen ook gewoon bij de oliebollenkraam halen! Blijkbaar is 90% van alle oliebollen gewoon helemaal vegan – ja! ze worden ook in plantaardige olie gebakken! Benieuwd bij welke kramen je terecht kan? Klik dan even op deze lijst, hier vind je alle vegan oliebollen(kramen) van Nederland! Staat jouw stad er niet tussen? Vraag het dan gewoon even na!

Kikkererwten nootjes

Croutons van kikkererwten, een van mijn favorieten! Deze geroosterde kikkererwten zijn zo gemaakt (kruiden, olie, oven, done!) en echt heerlijk ter vervanging van borrelnootjes. Ze hebben dezelfde crunch maar zijn een beetje beter voor je (is er mooi nog ruimte voor een extra oreo brownie). Je kan dus blijven eten! YAY! Een lekker recept vond ik op Simply Vegan.

Hopelijk helpen we jullie hier een beetje mee opweg! Alvast heel veel plezier maandag leukerds!

Heel veel liefs van ons:)

1 reactie

  1. Hoi!

    Ik vind je passie voor Vegan fantastisch en ik ben een fan van je site, boeken en recepten!
    Maar je promoot producten met palmolie (oreo’s) en daar kan ik me niet overheen zetten… Vandaar toch een bericht.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!