BlogHotspotsVegan tips

5x romantische Valentijn bestemmingen

vegan

Het is 14 februari en dat betekent dat je vandaag even extra lief bent voor de mensen die je liefhebt zijn, tenzij je Valentijn eigenlijk gewoon commerciële onzin vindt… Maar dat neemt niet weg dat het een goed excuus is om er even tussenuit te knijpen! Neem jouw Valentijn dit weekend mee naar één van de vijf steden die we voor jou hebben verzameld!

  1. Valencia

Waar wordt een mens gelukkiger van dan het warme zonnetje op je bol? Valencia ligt aan de Oostkust van Spanje, grenzend aan de Middellandse Zee, en is daarmee de perfecte bestemming om romantische wandelingen langs het strand te maken of hand in hand door alle gezellige straatjes te slenteren. Want die heb je er genoeg! In Valencia zijn er iedere maand weer leuke activiteiten of bezienswaardigheden om je dag mee in te vullen. Er zijn genoeg fietstochten, Flamenco shows en monumenten die je echt een keer gezien moet hebben.

 

  1. Edinburgh

De hoofdstad van Schotland zal je misschien niet zo snel te binnen schieten voor een romantische trip met jouw Valentijn. Maar Edinburgh is eigenlijk een hele intieme stad! Edinburgh wemelt van de mooie, oude kastelen die je mee terug nemen naar de tijd waarin er deftige mannen en vrouwen in mooie jurken rondliepen. Schotland is één en al natuur, dus je vindt er genoeg mooie botanische tuinen en parken om samen te picknicken. Met een adembenemend uitzicht natuurlijk… 😉

  1. Groningen

Nederland wemelt van de leuke steden, maar we moesten toch de leukste uitkiezen… Groningen is dé bestemming voor jou en jouw Valentijn als je iets meer out-going bent! Beklim bijvoorbeeld de Martinitoren om bovenop de kerk van het uitzicht over de hele stad te genieten. Best romantisch, toch? De architectuur in Groningen is iets waar je niet omheen kunt. Met een wandeling door alle zijstraatjes doe je veel nieuwe indrukken op en kun je een paar leuke foto’s van jullie schieten!

 

  1. Antwerpen

Wat dichter bij huis zijn er natuurlijk ook genoeg mooie steden om jouw Valentijn mee naartoe te nemen! En daar is Antwerpen er één van. Rondom Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal en de Grote Markt vind je op ieder hoekje van de straat wel een leuke bar of een café. Blijf vooral tot middernacht in Antwerpen hangen, want het is er één en al gezelligheid! Er valt in winkelgebied Mier en de Stadsfeestzaal trouwens ook genoeg te shoppen. Voor het geval je je bos bloemen vergeten bent 😉

 

  1. New York

Dit weekend draait om jou en je Valentijn. Als je echt wilt uitpakken is een weekendje New York City helemaal het einde! Waar moeten we beginnen… Central Park, het vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, er is zoveel moois te zien te zien in deze stad. Iets minder romantisch is misschien de drukte. Maar geloof ons, je moét de drukte van New York ervaren hebben om te kunnen zeggen dat je in deze stad  bent geweest!

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!