BlogVegan tips

25.000 likes op Living the Green Life Facebook + vegan winactie!!

living the green life winactie

We kunnen het bijna niet geloven maar we hebben vandaag onze 25.000e like op Facebook gekregen! Bizar dat zoveel van jullie leuke, lieve mensen ons willen volgen en nog leuker, dat wij jullie elke dag weer blij mogen maken met ons vegan nieuws. We zijn echt giga dankbaar! Ruim twee jaar geleden startte ik een profiel op FB na flink aandringen van de mensen om mij heen. Ik had zelf niet eens een persoonlijk profiel omdat ik er eigenlijk niks van snapte. Ik deelde de updates eigenlijk alleen op Instagram en dat vond ik zo ontzettend koel dat ik dacht dat niks dit kon overtreffen. Toch liet ik me overhalen en begon ik langzaam ook hier updates te geven en dat was gezellig! Er kwamen veel berichtjes binnen en jullie bleken het leuk te vinden om ons ook hier te volgen. Nu dik 2 jaar later zijn we 25.000 mensen en geloof me, ik krijg kippenvel nu ik dit typ. Tijd voor een feestje en dat vieren we natuurlijk met jullie. We zullen  2 pakketten weggeven met daarin Easy Vegan 1 en het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE nr.2! Wie oh wie mogen we blij maken?

 

39 reacties

 1. Ohhh jah dat lijkt me heerlijk! Ik kan wel inspiratie gebruiken om mezelf verder te transformeren naar volledig Vegan!

 2. Wauwwww super gefeliciteerd!!!

  Ohhhh wat zou ik graag winnen, ik heb alles 360 Gr gedraaid in mijn voeding en gewoontes, ik leefde eerst best ongezond… ik rookte (5mnd gestopt, en ik raak nooit meer een sigaret aan!)
  En dronk soms wel en qua eten… tja… maar nu ben ik zo blij dat ik vegan eet, m’n huid, haar en lijf zijn zo blij! Maar ik vind t soms best nog even zoeken qua eten en recepten, dus wat zou ik hier heel blij mee zij

  Ik ga hard duimen

 3. Jaa, heel leuk! Zo kan ik samen met mijn vriend veel (easy) vegan gerechten maken in de keuken! Af en toe weten we soms zelf niet wat we moeten kopen. Dan komt dit goed van pas.

 4. Mij!!!! 😀 zou over het dolle heen zijn joh, ik ga vanaf ik weer op kamers ben helemaal plantaardig proberen koken voor mezelf, en een guide zou daar immens handig bij zijn 😀 idem voor een magazine vol met inspiratie 😀 super fijn! Gefeliciteerd!!

 5. Ja! Wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Ik vind het V’gan magazine erg leuk, en daar ik volgende week op vakantie ga zou het leuke lectuur zijn. En wellicht gezellige receptjes om te maken. En over het kookboek hoor ik niets dan goeds, ben dus zeer benieuwd. Heb een uitgebreide collectie, maar deze ontbreekt nog.

 6. Ik zou er dolblij mee zijn, omdat ik dan veel makkelijker mijn braziliaanse en vegan schoondochter het gevoel kan geven dat ze er helemaal bij hoort, juist ook met het gezamenlijke eten

 7. Graag zou ik mijn braziliaanse vegan schoondochter het gevoel geven, dat ze ook tijdens onze gezamenlijke maaltijden er helemaal bij hoort!!

 8. Ik wil zooooo graag de stap zetten naar een vegan levensstijl en met het winnen van dit boek en magazine zou dat toch helemaal goed moeten komen!

 9. Van harte gefeliciteerd met de 25.000 likes. En wat een prachtige winaktie. Hier zou ik superblij mee zijn.
  Ik doe mijn uiterste best om zo vegan mogelijk te eten en het kookboek en tijdschrift zouden een fantastische extra vegan boost geven.

 10. Hoi Sanne,

  Gefeliciteerd met weer een mooie mijlpaal! Ook ik maak graag kans, want ideeën zijn altijd welkom. Ook voor het ontwikkelen van een vegan high tea. Toch zijn er zoveel mensen die waarschijnlijk harder op zoek zijn naar inspiratie, dat ik dit bericht vooral schrijf om jou te feliciteren.
  Hopelijk spreken we elkaar weer eens en wie weet kunnen we onze krachten eens bundelen.

  Groetjes, Barbara

 11. Jaaaaa mij maak er je er ook heeel blij mee! Ik ben mijn weg aan het zoeken in de veganistische levensstijl. Dit pakket kan mij daar heel goed in helpen En gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

 12. Mij kan je er ook blij mee maken! Ik ben op zoek naar manieren om wekelijks vaker vegetarisch of vegan te eten, maar ik vind het voorlopig nog moeilijk om hierin creatief te zijn. Inspiratie om deze levensstijl aan te passen, is dus meer dan welkom

 13. Dit zou ik heel graag willen winnen. Ik ben na 12 jaar vegetarisch eten overgestapt naar veganistisch. Ik zit nu elke dag op mijn mobiel naar recepten te zoeken en dan kan dat gewoon lekker vanuit een boek doen. 🙂

 14. Wiehoeee daar zou ik echt heel erg blij mee zijn! Ik vind het ontzettend interessant en leuk om meer te ontdekken en leuke nieuwe dingen te proberen. Het eerste magazine en de blog, site en social media zijn al onwijs inspirerend. Keep up the good work! Dus ik ben nu al helemaal nieuwsgierig naar het tweede nummer van V’gan magazine en het boek spreekt helemaal tot de verbeelding. Alleen die voorkant al! Dit zou echt een te gek cadeau zijn om veel plantaardig te eten en hiermee aan de slag te gaan! Nogmaals: wat een gaaf werk en inspiratiebron, gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

 15. Ik zou dit heeeeel graag willen weten. Na 12 jaar vegetarisch te hebben gegeten, heb ik nu de overstap naar veganistisch gemaakt. Nu zit ik elke avond op mijn mobiel recepten te zoeken maar dat ik heel graag in het boek willen doen. 🙂

 16. Gefeliciteerd met de 25.000 like. Op naar de 50.000! Ik wil ook graag de V’gan magazines winnen zodat ik eindelijk ‘overstag’ kan gaan naar de Vegan-lifestyle.

 17. Yes please! Lijkt mij supertof. Ik raak zo geïnspireerd door jullie recepten en info om meer plantaardig te leven en zit vaak te watertanden bij jullie recepten.

 18. DOL blij! lijkt me een mooi kado voor een vegan girl (me) die in toerisme werkt en dus heel augustus door ploetert ipv vakantie neemt. Onder het genot van een vegan maaltje uit dat fantastisch uitziende boek! X

 19. Jaaa, me me me ❤ Ik ben deze maand namelijk én jarig én 2 jaar veganistisch. Dus nog meer reden voor een feestje, zeker met dit prachtige cadeau!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!